Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik takibimi ve doğumumu emsey hospitalde yaptırmak istiyorum. ama kadın doğumcuları hakkında hiç bir bilgim yok. bilgisi ve doktor önerisi olanlar cvp verirse çok sevinirim.
gebelik takibimi ve doğumumu emsey hospitalde yaptırmak istiyorum. ama kadın doğumcuları hakkında hiç bir bilgim yok. bilgisi ve doktor önerisi olanlar cvp verirse çok sevinirim.
Ben Pınar Gökova Azman'a gittim hala daha ona gidiyorum harika bir doktor. Bilgili ve içten. Kontrole gittiğinizde daha siz sormadan aklınızdan geçen bütün sorulara cevap veriyor. Ben hep yanından memnun ayrıldım. Tavsiye ederim.
Ben Pınar Gökova Azman'a gittim hala daha ona gidiyorum harika bir doktor. Bilgili ve içten. Kontrole gittiğinizde daha siz sormadan aklınızdan geçen bütün sorulara cevap veriyor. Ben hep yanından memnun ayrıldım. Tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar bu hastanenin üroloji doktorları hakkında bilginiz var mı
Eşim azosperm yani sperm çıkışı yok.Ameliyat olması lazım.
Hastane azosperm konusunda deneyimli dir acaba
Merhaba arkadaşlar bu hastanenin üroloji doktorları hakkında bilginiz var mı
Eşim azosperm yani sperm çıkışı yok.Ameliyat olması lazım.
Hastane azosperm konusunda deneyimli dir acaba
Mrb cnm oncelikle gecmiş olsun Rabbim şifasını verir inşallah.
Benim esimde varikosel vardı.sarp korcan beye gitti.ameliyat konusunda birtürlü karar veremiyorduk.dr hastalık konusunda oldukça geniş bilgi vermiş.esim cok memnun kalmıstı.ameliyatı baska hastanede oldu.ordaki drumuzdan da cok memnun kaldık.
Ben de Emsey hospitala gidiyorum, takibimi Pınar hanım yapıyor. Şu ana kadar her şeyden memnun kaldım. Sizin doğumunuza az kalmış, belki de bebeğiniz doğmuştur bile. Eğer siz de Emseye devam ettiyseniz, fırsat bulduğunuzda bilgi verir misiniz?