Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim pko hastasıyım 2 bucuk yıldır hiç hamile kalamadım nesrin hanımı duydum bana çok yakın bi hastane zaten tam anlamıyla tedaviye başlamak istiyorum nesrin hanımda tedavi gören yada görmüş olanlar bilgi verebilirmisiniz? Daha önce klomen ve iğne tedavisi gördüm ama olumsuz
Kimse yazmamış ama ben birilerine yardımcı olabilmek adına yazayım :) bu ay gittim nesrin hanıma ilgili iyi bi doktor. Femara diye bi hap ve inofolic şase verdi 3 ay bu sekilde tedavi uygulayacakmış gidecek olanlara tavsiye ederim nesrin hanımı. İnşallah sonuç alırım
Ben gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebekle hamile kaldım fakat normalde kullandığım antidepresanı bırakmam sebebiyle galiba aşırı derecede stres yaptım ve kalp atışı durdu. En kısa zamanda tekrar gideceğim. Asla başka doktora gitmem.
Ben gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebekle hamile kaldım fakat normalde kullandığım antidepresanı bırakmam sebebiyle galiba aşırı derecede stres yaptım ve kalp atışı durdu. En kısa zamanda tekrar gideceğim. Asla başka doktora gitmem.
3 aylık femara tedavisindeyim ben nesrin hanımda ilk ayım bitti adetim bugun yarın olur. Evet nesrin hanım çok iyi bi doktor süreci atlattıktan sonra tüp bebek planlıycaz