Emzik alıştırma

deniz1414

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
445
Puanlar
103
Kızlar Bebeğim 2.5 aylık. 1 aylıkken aventi denedim tutuyordu kısa zamanda reddetti ve asla emzik almıyor öğürüyor. Bibs damaklı kauçuk olandan aldım yine öğürdü çıkardı ne yapıcam :(

Kızlar Bebeğim 2.5 aylık. 1 aylıkken aventi denedim tutuyordu kısa zamanda reddetti ve asla emzik almıyor öğürüyor. Bibs damaklı kauçuk olandan aldım yine öğürdü çıkardı ne yapıcam :(
Merhaba bence emzik markasıyla ilgili değil aksine aventin yapısı daha güzel bende doğumdan beri avent kullanıyorum başta hiç tutmazdı öğürür atardı ısrarla her atışında verdim hatta bi emziğin içine anne sütü bile enjekte ettim tek çözümü zaman zamanla alışıyorlar sonra kendileri emziği takıyorlar :) siz sadece durmadan vermeye devam edin biraz yorucu bir süreç ama sonra rahat edersiniz

Nuk dener misiniz damaklı. Avent tutmayan bikaç arkadaşın çocuğu bunu tuttu. Ben de bebekken sadece nuk u kabul etmişim 🫠 burda birkaç arkadaşa da önermiştim tutmuş bebişler

Ben 2 çocuğumu emziksiz büyüttüm
Simdi bebegime emzik verdim milleti dinleyerek inanın oyle pişmanım ki
Emzik rahatlık asla degil.dusuyor uyanır
Kayboluyor ağlar cok kötü
Emziksiz cocuklarim parmaklarını emip uyurdular.
Bence hic alistirmayin

Merhaba bence emzik markasıyla ilgili değil aksine aventin yapısı daha güzel bende doğumdan beri avent kullanıyorum başta hiç tutmazdı öğürür atardı ısrarla her atışında verdim hatta bi emziğin içine anne sütü bile enjekte ettim tek çözümü zaman zamanla alışıyorlar sonra kendileri emziği takıyorlar :) siz sadece durmadan vermeye devam edin biraz yorucu bir süreç ama sonra rahat edersiniz
Denemeye devam o zaman🙏🏻☺️

Bence hic alistirmayin
Benim de bebeğimde emme ihtiyacıvar kucağımda normal şekilde durmuyo devamlı emmek istiyo sanki beni o yüzden emzik alışsın istemiştim

Benim de bebeğimde emme ihtiyacıvar kucağımda normal şekilde durmuyo devamlı emmek istiyo sanki beni o yüzden emzik alışsın istemiştim
Doymuyordur kilo alımı iyiyse oda bile değildir
Bence emzik pismanliktir

Doymuyordur kilo alımı iyiyse oda bile değildir
Bence emzik pismanliktir
Yoo benim bebeğim doyuyor mesela, hatta fazla emdiği için kusmasına rağmen tekrar emmek istiyor. Beni emzik gibi kullanmak istiyor. Ben o sebeple veriyorum, uyanıkken hiç almıyor sadece uykuya geçerken alıyor. Bebekten bebeğe değişir pişmanlık kısmı ben çok memnunum emzik tutmasından

Yoo benim bebeğim doyuyor mesela, hatta fazla emdiği için kusmasına rağmen tekrar emmek istiyor. Beni emzik gibi kullanmak istiyor. Ben o sebeple veriyorum, uyanıkken hiç almıyor sadece uykuya geçerken alıyor. Bebekten bebeğe değişir pişmanlık kısmı ben çok memnunum emzik tutmasından
Dışarda falan sakinleşmesi için çok işe yarıyor ya ben de seviyorum emzik 😂 çok korktum zor bırakacak diye ama 21 aylıkken şak diye kestik inşallah herkesin böyle kolay olur bırakması😂

Dışarda falan sakinleşmesi için çok işe yarıyor ya ben de seviyorum emzik 😂 çok korktum zor bırakacak diye ama 21 aylıkken şak diye kestik inşallah herkesin böyle kolay olur bırakması😂
Maşallah 🧿
bende seviyorum ya, öbür türlü emziği ben oluyorum 😂

Bende uykuya kolay gecsjn diye vermek istiyorum ama benimki de tutmuyor İlk başlarda örüyordu şimdi sadece ağzında bekletiyor emmiyor yani inşallah bir gün tutar umuduyla öğrenince kusar mı acaba o yüzden korkuyorum aslında biz de 22 günlüğünüz daha mı kolay tutar yoksa tutmaz mı arafta kaldım

Bende uykuya kolay gecsjn diye vermek istiyorum ama benimki de tutmuyor İlk başlarda örüyordu şimdi sadece ağzında bekletiyor emmiyor yani inşallah bir gün tutar umuduyla öğrenince kusar mı acaba o yüzden korkuyorum aslında biz de 22 günlüğünüz daha mı kolay tutar yoksa tutmaz mı arafta kaldım
Tam 20 günlük iken vermiştim ben. Damaklı emzikler ile öğürüyordu. Aventler ile öğürmedi tuttu onları. Farklı çeşit denediniz mi ?

Uykuya geçişi daha kolay oluyor. Ben uyuduğunda hemen ağzından alırdım. Emzikli çocuk kolaylıktır bence. O yüzden durmak yok denemeye devam. ☺️

Tutmayan tutmuyor 6 emzik denedim bakkal emziği dahil, olmadı.

Emzik başta kurtuluş gibi görünüyor ama bence değil, benim kızım 17 aylık, sadece gece uykusunda emzik veriyorum ama ara sıra gündüzleri beni yokluyor emzik için, versem tüm gün ağzında tutar.Gece düşüyor emziği ağlıyor kendi arayıp bulup uykuya devam ediyor haliyle bölünüyor uyku.
Şimdi gece nasıl bıraktıracağımı düşünüyorum kara kara.

Bence hic alistirmayin
Ben de böyle düşünerek emzik vermedim ama şimdi de diyorlar ki parmağını emmeyi bırakamadı. Kaç yaşına gelmiş hala emiyormuş falan. Endişelenmedim değil. Ama yine de vermezdim emziği sanırım.. ben memeyle iletişimini çok seviyorum çünkü..

Back
X