Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bence emzik markasıyla ilgili değil aksine aventin yapısı daha güzel bende doğumdan beri avent kullanıyorum başta hiç tutmazdı öğürür atardı ısrarla her atışında verdim hatta bi emziğin içine anne sütü bile enjekte ettim tek çözümü zaman zamanla alışıyorlar sonra kendileri emziği takıyorlar :) siz sadece durmadan vermeye devam edin biraz yorucu bir süreç ama sonra rahat edersinizKızlar Bebeğim 2.5 aylık. 1 aylıkken aventi denedim tutuyordu kısa zamanda reddetti ve asla emzik almıyor öğürüyor. Bibs damaklı kauçuk olandan aldım yine öğürdü çıkardı ne yapıcam![]()
Denemeye devam o zamanMerhaba bence emzik markasıyla ilgili değil aksine aventin yapısı daha güzel bende doğumdan beri avent kullanıyorum başta hiç tutmazdı öğürür atardı ısrarla her atışında verdim hatta bi emziğin içine anne sütü bile enjekte ettim tek çözümü zaman zamanla alışıyorlar sonra kendileri emziği takıyorlar :) siz sadece durmadan vermeye devam edin biraz yorucu bir süreç ama sonra rahat edersiniz
Aa onu denemedim bakayım hemenNuk dener misiniz damaklı. Avent tutmayan bikaç arkadaşın çocuğu bunu tuttu. Ben de bebekken sadece nuk u kabul etmişimburda birkaç arkadaşa da önermiştim tutmuş bebişler
Benim de bebeğimde emme ihtiyacıvar kucağımda normal şekilde durmuyo devamlı emmek istiyo sanki beni o yüzden emzik alışsın istemiştimBen 2 çocuğumu emziksiz büyüttüm
Simdi bebegime emzik verdim milleti dinleyerek inanın oyle pişmanım ki
Emzik rahatlık asla degil.dusuyor uyanır
Kayboluyor ağlar cok kötü
Emziksiz cocuklarim parmaklarını emip uyurdular.
Bence hic alistirmayin
Doymuyordur kilo alımı iyiyse oda bile değildirBenim de bebeğimde emme ihtiyacıvar kucağımda normal şekilde durmuyo devamlı emmek istiyo sanki beni o yüzden emzik alışsın istemiştim
Yoo benim bebeğim doyuyor mesela, hatta fazla emdiği için kusmasına rağmen tekrar emmek istiyor. Beni emzik gibi kullanmak istiyor. Ben o sebeple veriyorum, uyanıkken hiç almıyor sadece uykuya geçerken alıyor. Bebekten bebeğe değişir pişmanlık kısmı ben çok memnunum emzik tutmasındanDoymuyordur kilo alımı iyiyse oda bile değildir
Bence emzik pismanliktir
Dışarda falan sakinleşmesi için çok işe yarıyor ya ben de seviyorum emzikYoo benim bebeğim doyuyor mesela, hatta fazla emdiği için kusmasına rağmen tekrar emmek istiyor. Beni emzik gibi kullanmak istiyor. Ben o sebeple veriyorum, uyanıkken hiç almıyor sadece uykuya geçerken alıyor. Bebekten bebeğe değişir pişmanlık kısmı ben çok memnunum emzik tutmasından
MaşallahDışarda falan sakinleşmesi için çok işe yarıyor ya ben de seviyorum emzikçok korktum zor bırakacak diye ama 21 aylıkken şak diye kestik inşallah herkesin böyle kolay olur bırakması
![]()
Tam 20 günlük iken vermiştim ben. Damaklı emzikler ile öğürüyordu. Aventler ile öğürmedi tuttu onları. Farklı çeşit denediniz mi ?Bende uykuya kolay gecsjn diye vermek istiyorum ama benimki de tutmuyor İlk başlarda örüyordu şimdi sadece ağzında bekletiyor emmiyor yani inşallah bir gün tutar umuduyla öğrenince kusar mı acaba o yüzden korkuyorum aslında biz de 22 günlüğünüz daha mı kolay tutar yoksa tutmaz mı arafta kaldım
Ben de böyle düşünerek emzik vermedim ama şimdi de diyorlar ki parmağını emmeyi bırakamadı. Kaç yaşına gelmiş hala emiyormuş falan. Endişelenmedim değil. Ama yine de vermezdim emziği sanırım.. ben memeyle iletişimini çok seviyorum çünkü..Ben 2 çocuğumu emziksiz büyüttüm
Simdi bebegime emzik verdim milleti dinleyerek inanın oyle pişmanım ki
Emzik rahatlık asla degil.dusuyor uyanır
Kayboluyor ağlar cok kötü
Emziksiz cocuklarim parmaklarını emip uyurdular.
Bence hic alistirmayin