Bebek Beslenmesi Meme reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sny-kyy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Bebeğim 8 gunlukken biberon kullanımı sonucu emmeyi reddetti suan 45 günlük. Sezaryen sonrasi kolumda uyusma sebepli emzirmeyi cok kisa tutabildim. 15 gunlukken tekrar ameliyat olmak durumunda kaldım ilaç kullandim yine emziremedim. Kaşık, enjektör, eds, farkli biberon denedik hepsinde cok ağladı uyudu uyandı ağladı cok zorladık hic bir sekilde memeye gelmedi. Devamlı sağım yapıp verdim. Emziğe alıştırmayı deniyoruz biberon hazır olana kadar cok bağırıyor. Sağım yaptığım günlerden birinde tekrar denedim memeyi almayı kabul etti ama biberon gibi akışlı süt gelmediği için kısa durdu bu yöntem bende işe yaradı. 5 dk da olsa memeyi emiyor bu sekilde zorlamadan denemeye devam edeceğim birilerine yardımcı olur umarım

Günde 3 litre su içmeye özen gösterin göğüsleriniz iyice dolsun ve bebeğiniz tokken emzirmeye başlayın ki keyfi emsin alışsın çok aç olduğu zaman göğüsten gelen süt akışı onu tatmin etmez ama tokken keyfi emerek yeniden ısınabilir benim de hastane sürecim olmuştu ben de bu şekilde meme reddini aştım

Back