Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye zorluyosunuz ki kullanmaması daha iyi. Kızım 3 aylıkken bıraktı bi daha da almadıkızım 4 aylık 2 aylıkken emzik denedik almadı.nasıl tutturabiliriz.sürekli geri itiyor.biraz daha büyüyünce farketmişmidir. tutarmı acaba
sürekli onunla ilgileniyorum.işlerime yetişemiyorum artık uyutmakta zorlaştı.belki emzik alırsa kendi uyuyakalır.başlarda bende vermek istemedim ama çok yoruluyorumNiye zorluyosunuz ki kullanmaması daha iyi. Kızım 3 aylıkken bıraktı bi daha da almadı
önceleri emzirirken uyuyordu yatırıyordum.şimdi uyumuyor kucakta sallıyoruz kırkyılda bir kendi yatağında uyuyakalıyor.birde kilo aldıkça kucakta uyutmakta zorlaştı.sezeryan oldum ağır gelmeye başladı.Benim oğlum emzik aliyodu ama yine ben uyuttum hep basindaydim bastan alismasiyla alakali kendi uyumasi geç kalmissin bide 7 aylikken var bi kaç yöntem arastirmistim ama onlari da yapamadim
Emerken uyumayan emzikle uyur mu biemedim ama büyümüş almaz gibi.. Bide iyi değil vermeye uyrasms zaten bi kaç aya oyuncaklar felan oyalanir canimönceleri emzirirken uyuyordu yatırıyordum.şimdi uyumuyor kucakta sallıyoruz kırkyılda bir kendi yatağında uyuyakalıyor.birde kilo aldıkça kucakta uyutmakta zorlaştı.sezeryan oldum ağır gelmeye başladı.
umarım dediğiniz gibi olur.bende ozamnları dörtgözle bekliyorum.yalnız olduğum için hiçbirşeye yetişemez oldum.yoksa bende hiç istemiyorum emzik vermeyi.Emerken uyumayan emzikle uyur mu biemedim ama büyümüş almaz gibi.. Bide iyi değil vermeye uyrasms zaten bi kaç aya oyuncaklar felan oyalanir canim
Canım emziği ilk gun verdım tutuş o tutuş dun 5 ay bıttı hastası degıl emzığın ama emiyo yani. Benim oğlum ilk gun benı emmedi uyudu emmek istemedi emZiği verınce basladı emmeye belkı emZik olmasaydı oğluşum şuan mama yıyordu sadece.[/QUOT
bende beni emmez diye ilk zaman vermedim korktum şimdide almıyor.dayanıcaz artık napalım
Kızım 9 aylık kendi oynar ben rahat iş yaparım dedim şimdi emekliyo çekmecelerlekapılarla oynuyo veya sıralıyo ama düşcek diye bırakamıyorum yalnız. Bende rahat ederim dedim ama daha çok gözlem istiyo. Ama kucaktan biraz kurtuluyosun tabiumarım dediğiniz gibi olur.bende ozamnları dörtgözle bekliyorum.yalnız olduğum için hiçbirşeye yetişemez oldum.yoksa bende hiç istemiyorum emzik vermeyi.
meme emmeyi bırakır diye korkmuştum.parmaklarını emiyordu bu ara onuda bıraktı.birazda bunun için alsın istemiştim.parmakları sürekli ağzındaydıemzigi gec vermissiniz,2 aydan sonra kabul etmesi cok zor.dogdugu gibi vermeniz gerekirdi emzigi ki alsin..
meme emmeyi bırakır diye korkmuştum.parmaklarını emiyordu bu ara onuda bıraktı.birazda bunun için alsın istemiştim.parmakları sürekli ağzındaydı