emzik almıyor

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
kızım 4 aylık 2 aylıkken emzik denedik almadı.nasıl tutturabiliriz.sürekli geri itiyor.biraz daha büyüyünce farketmişmidir. tutarmı acaba

kızım 4 aylık 2 aylıkken emzik denedik almadı.nasıl tutturabiliriz.sürekli geri itiyor.biraz daha büyüyünce farketmişmidir. tutarmı acaba
Niye zorluyosunuz ki kullanmaması daha iyi. Kızım 3 aylıkken bıraktı bi daha da almadı

Niye zorluyosunuz ki kullanmaması daha iyi. Kızım 3 aylıkken bıraktı bi daha da almadı
sürekli onunla ilgileniyorum.işlerime yetişemiyorum artık uyutmakta zorlaştı.belki emzik alırsa kendi uyuyakalır.başlarda bende vermek istemedim ama çok yoruluyorum

Benim oğlum emzik aliyodu ama yine ben uyuttum hep basindaydim bastan alismasiyla alakali kendi uyumasi geç kalmissin bide 7 aylikken var bi kaç yöntem arastirmistim ama onlari da yapamadim

Benim oğlum emzik aliyodu ama yine ben uyuttum hep basindaydim bastan alismasiyla alakali kendi uyumasi geç kalmissin bide 7 aylikken var bi kaç yöntem arastirmistim ama onlari da yapamadim
önceleri emzirirken uyuyordu yatırıyordum.şimdi uyumuyor kucakta sallıyoruz kırkyılda bir kendi yatağında uyuyakalıyor.birde kilo aldıkça kucakta uyutmakta zorlaştı.sezeryan oldum ağır gelmeye başladı.

Canım emziği ilk gun verdım tutuş o tutuş dun 5 ay bıttı hastası degıl emzığın ama emiyo yani. Benim oğlum ilk gun benı emmedi uyudu emmek istemedi emZiği verınce basladı emmeye belkı emZik olmasaydı oğluşum şuan mama yıyordu sadece.

önceleri emzirirken uyuyordu yatırıyordum.şimdi uyumuyor kucakta sallıyoruz kırkyılda bir kendi yatağında uyuyakalıyor.birde kilo aldıkça kucakta uyutmakta zorlaştı.sezeryan oldum ağır gelmeye başladı.
Emerken uyumayan emzikle uyur mu biemedim ama büyümüş almaz gibi.. Bide iyi değil vermeye uyrasms zaten bi kaç aya oyuncaklar felan oyalanir canim

Emerken uyumayan emzikle uyur mu biemedim ama büyümüş almaz gibi.. Bide iyi değil vermeye uyrasms zaten bi kaç aya oyuncaklar felan oyalanir canim
umarım dediğiniz gibi olur.bende ozamnları dörtgözle bekliyorum.yalnız olduğum için hiçbirşeye yetişemez oldum.yoksa bende hiç istemiyorum emzik vermeyi.

Canım emziği ilk gun verdım tutuş o tutuş dun 5 ay bıttı hastası degıl emzığın ama emiyo yani. Benim oğlum ilk gun benı emmedi uyudu emmek istemedi emZiği verınce basladı emmeye belkı emZik olmasaydı oğluşum şuan mama yıyordu sadece.[/QUOT
bende beni emmez diye ilk zaman vermedim korktum şimdide almıyor.dayanıcaz artık napalım

umarım dediğiniz gibi olur.bende ozamnları dörtgözle bekliyorum.yalnız olduğum için hiçbirşeye yetişemez oldum.yoksa bende hiç istemiyorum emzik vermeyi.
Kızım 9 aylık kendi oynar ben rahat iş yaparım dedim şimdi emekliyo çekmecelerlekapılarla oynuyo veya sıralıyo ama düşcek diye bırakamıyorum yalnız. Bende rahat ederim dedim ama daha çok gözlem istiyo. Ama kucaktan biraz kurtuluyosun tabi

emzigi gec vermissiniz,2 aydan sonra kabul etmesi cok zor.dogdugu gibi vermeniz gerekirdi emzigi ki alsin..

emzigi gec vermissiniz,2 aydan sonra kabul etmesi cok zor.dogdugu gibi vermeniz gerekirdi emzigi ki alsin..
meme emmeyi bırakır diye korkmuştum.parmaklarını emiyordu bu ara onuda bıraktı.birazda bunun için alsın istemiştim.parmakları sürekli ağzındaydı

meme emmeyi bırakır diye korkmuştum.parmaklarını emiyordu bu ara onuda bıraktı.birazda bunun için alsın istemiştim.parmakları sürekli ağzındaydı

ilk dogduklarinda emme ihtiyaclari okadar cok oluyor ki bebeklerin,bi nevi kendilerini rahatlatma yontemi.oyuzden emmistir elini yavru..
artik almiyorsa zorlamayin,benim oglumda 6. ayda kendiliginden birakti daha da almadi agzina.

Bana kalırsa yolu yok. Iki Oğluma da aynı modelden hastanede doğumdan sonra verdim. Büyüğü çok sevdi yirmi ay emdi. Küçüğü ilk gün Aldı sonra aynen sizinki gibi itti ağzından tutamadı. Model değiştirdim yine de beceremedi. Bıraktım artık. Yedi ayı geçti şimdi her şeyi Ağzına götürüyor.zor

İnatla o çıkarsın sen ver uykuya dalıp anında ver özellikle 14 aylığız geçe uyanınca emzışı berdiğim an kendi uyuyor

Emziği emerken kullandığı kaslarla meme emerken kullandıklarıcfarklı olduğundan, memeyi de emzik gibi emmesin diye özellikle ilk 3 hafta emzik kesinlikle önerilmiyor. Benim bebeğim 1. Günü sünnet olmuştu ağlamasın diye vermişlerdi deli gibi emiyordu hemen aldık. 3 hafta sonra biz verdik o almadı midesibulandı attı. Kaç çeşit emzik denedik sonuç aynı. Vazgeçtik biz de emziksiz de oluyormuş.

X