emzik,biberon,göğüs pedi,göğüs kremi,bebek bezi hangi markaları tercih ettiniz?

Emzik:nuk
Biberon:Dr.brown
Gögüs pedi:Lansinoh
Bez:prima

Henuz gögüs kremi almadım canım ,ama bunları almadan önce cok araştırdık sonucta tercih meselesi ...sanada alışverinde kolay gelsin ...

ben bugun alışveriş için gittim hiç bişey almadan geldim.yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?

biberon:avent(anne göğsüne en yakını ,bebek bunu kullanırken anne memesini bırakmıyor ve kaynatarak temizleyebiliyorsun)
emzik:wee
göğüs pedi:lansinosh (arkası yapışkanlı ve yapısı orkid gibi,baya çok süt emiyor)
göğüs kremi:lansinosh (göğüse gerek kalmazsa bebekte popo pişiğine kullanabilirsin)
bebek bezi:prima ( molfix ve huggies çok kalın olduğu için bebek bacak arası rahat etmiyor)

biberon ve emzikte bebedor aldım. açıkçası kullanmam diyerek aldım ama kısmet göreceğiz. biberonu cam ve silikon emzikli aldım. göğüs kremi lansinoh. hatta onu iki haftadır sürüyorum, erken başmak gerekiyormuş. bebek bezi prima premium care. bir de bir tanıdığım huggies in organik pamuklusunu getirmiş, o da güzel geldi bana...

Bez olarak ben de prima premium care düşünüyorum. Yeni doğanlar için en iyisi o sanırım.
Göğüs kremi Lansinoh, 7.ci ay başlarken aldım. Çünkü uçlarda kuruluk ve soyulmalar oluyordu. Bir kaç kere yanar gibi olunca kremi sürmeye başladım baya faydalı oldu. Başucumda duruyor geceleri. :1: İlk önce bu ne biçim şey dedim, çok yoğun zor çıkıyor vs. Ama parmak arasında yumuşatınca vıcık vıcık bişiyle karşılaştım. Baya etkili, şimdiden biterse diye aynısını almayı bile düşünüyorum yani.
Emzik ve biberon konusunda kararsızım hala. Dr. Browns, Nuby ve Avent arasında gidip gelmekteyim.
Şampuan olarak kaynanam Dalin almış, pişik kremi ve sabunuyla beraber. Ama ben sabun kullanmayı pek düşünmüyorum (alerjim var). Vücut jeli ve bebek yağı olarak Johnson's Baby.
Islak mendil olarak ise Uni Baby Yenidoğan.

biberon dr brown geniş agızlı 240 ml
emzik avent 0 6 ay
goğus pedi lansınoh
gogus kremı lansınoh
bez prima

wee nin emziğini tercih ettim çünkü emzik tutmayabilir. yine wee nin biberonunu aldım.
dalin göğüs pedi aldım.
göğüs kremi almadım. ama avent in göğüs kremini tavsiye ederim. ilkinde onu kullandım.
bebek bezi de prima1 numarasını alıcam
:54::54:

benide ençok düşündüren bebek bakım kremleri pişik kremi gibi ne alsam die hala karar veremedim.arkadaşım komili kullanıyorum çok rahatım dediii....ama her bebeğe iyi gelir mi bilemedimm....

göğüs pedi dalin aldım tamamen şans eseri, markette o vardı. göğüs kremi lansinoh kullanmaya da başladım. biberon almıştım ama katıldığım emzirme eğitiminden sonra sadece "kaşık biberon" denen üründen almayı düşünüyorum medelanın varmış kaşık biberonu. bebeğin emmeye çalışırken kaslarını geliştiren biberon gibi hüp diye kolayca akmayan birşey. bebek yağı pişik önleyici vs hepsini sebamed aldım. silme bezi uni baby yenidoğan, bebek bezi 1 numara prima premiumcare. bebek bezini sadece 1 paket aldım, hem boyutu hem kullanışlılığı açısından bebeğime uygun olursa devam edeceğim. emzik hala kararsızım, ilk kırk günden önce kullanmayın dedi dr. kırkından sonra araştırıcam sanırım.

benide ençok düşündüren bebek bakım kremleri pişik kremi gibi ne alsam die hala karar veremedim.arkadaşım komili kullanıyorum çok rahatım dediii....ama her bebeğe iyi gelir mi bilemedimm....

mustela kremi duydum ben pişik için. arkadaşım ısrarla tavsiye etti. büyük tüpünü aldık.

http://www.aktifbebek.com/?urun-8594-Uni-Baby-Gogus-Pedi-30-adet.html

Pişik kreminde çinko oranına dikkat edin... %40 çinko oranı sadece uni baby de var.

Back
X