- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Emzik ile uykuya dalıyorİsteyince verme. Ağlar ağlar susar.
Dalmayacak bundan sonra. Biliyorum sizin de kolayınıza geliyor ama vermeyin artık. Emziksiz uyumayı öğrenecek.Emzik ile uykuya dalıyor
abimin kızıda emzikle uykuya dalıyordu, annesi her istediğinde turşu suyuna bandırdı, -- tuvalete düşmüş ama illa istiyorsan vereyim dedi. 1 istedi 2 istedi sonra midesi bulandı almadı.
Bizde ise yaramazdi o.
Yigenim tursu suyunu cok sever.
Gerci herseyi cok sever.
Kolumu versem yiyebilirdi,o potansiyel vardi. Tosun pasa derdik.
Dişlerine eğri büğrü çıkar falan dediler bıraktırmak istiyorumoff çok zor emzik bıraktırmak memeden kesmekten beter.sen hazırsan bıraktır sinirlerin kaldırabilecek gibiyse benim çocuklar 2 yaşında zar zor bıraktı.
Bende öyle duydum oyüzdenBende 3 yaşına kadar emzik kullanmışım. Dişlerim eğri büyrü :)
Hiç vermemek mi çözüm sizce?Benım kızımda 11aylık ben en basından vermedım bıberonda almadı hıc emıyo zaten sımdı suluk aldım ondan su ıcıyor onceden de bardaktan cay kasıgıyla ıcırdım hep yanı hıc alısmadı keske bastan alıstırmasaydın sımdı tek yapabılecegın onu vermeden uyutmaya calısmak cunku sımdı o kadar cok yok attım cope yok pıs oldu onlardan anlayacak kadar buyuk degıl,vermezsınız aglar aglar o sekılde alısır anca ama tabı sızde uykusuzluga ve aglamalarına katlanabıleceksınız bıraktırın.
Benim kiziminda dis doktoru kesinlikle biraktir aglarsa aglasin ileride sorun yasayipda sana hesap sormasindan daha iyidir aglamasi dedi cok ugrastim biraktirdim ama halen daha icinde emme istegi var 5 yasina girdi gecen markette babasina diyorki oyuncak bebegi guya bana emzik al demis baba naz emzik istedi ona emzik almamiz lazim hadi alalim diyor uyanik yermiyiz bizdeDişlerine eğri büğrü çıkar falan dediler bıraktırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?