Merhabalar,benimde 2 yaşımda kızım var.bende bıraktırmaya çalışıyorum.İlk denememde emziği kestim ve bizimki kurttan korktuğu için kurt ısırmış dedim. ilk başta inandı fakat uyku vakti gelince ağlama krizlerine girdi ve dayanamadım verdim. 2. denememde emziğin içine çörek otu koydum .karıncalar girmiş içine dedim.bidaha ağzına almadı ve sorunsuz uyudu..ertesi gün ağlayınca anneannesi başka emzik vermiş ağzına....yani sil baştan,oda olmadı ....nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum....??? daha başka ne deneyebilirim?????
bethany cim seni çok iyi anlıyorum bu sorun yüzünden açtım bu topiği ama yine kendim üstesinden geldim benimde oğlum ilk gün çok çok zorlandı sürekli ağladı ama ben vermedim çünkü emziği yırtılmıştı ve yırtıldı çöpe attık dedim çöpçüler alıp götürdüler artık yok dedim inandırdım çok ağladı ilk gece uyutmadı bizi ama ikinci gün sürekli konuşarak sarılıp öperek sabırlı olarak atlattık bir kaç gün devam etti ama günden güne hafifledi bebeğimin emzik krizleri
bence iki yaşından sonra kesmek gerekiyor zaman geçtikçe dahada zorlanacaklarını düşünüyorum bağımlılıkları artıyor çünkü sana tafsiyem birkere kesince amziği ağladı diye çıkarıp verme 24 saat dayanmaya çalış sonrasında bitiyo hadi kolay gelsin
Merhaba glsncck, haklısın bende 2 yaşında emziği kesmeyi düşünüyordum..kızımı götürdüğüm oyun grubunda pedagog bana verdiğin kararların arkasında dur yoksa bıraktıramazsın dedi.yani bir kere ağlayıp verince diğerindede aynısı olacak diye bekliyor ve bıraktırmak dahada zorlaşıyor...Haftaya 2 yaşına girecek kızım ve tekrar deneyeceğim....Bırakırsa haber veririm..sanada kolay gelsin .,,sırada ne var tuvalet eğitimi mi ???
Teşekkür ederim,bu hafta 2 yaşına girecek kızım. Bu yaz yapmam vermem gereken çok eğitim var 1)emzik 2) tuvalet 3) yatağında yalnız yatmaya alıştırmak ....bu yaz zor geçecek anlaşılan....neyse sağlıklı olsunlarda,bunlarda geçer gider.....::ecrin_bebek:
Biricik seninkinin battaniye takıntısı yine iyiymiş yıkayıp vereydin eline ardı önü battaniye:) benimkisi memesinin ucuyla oynaya oynaya memenin ucu büyüdü diğer memeye oranla bazen diyorum kızım hep aynı memeyle oynamada ikiside eşit olsun bari:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?