o emzigin bulmasi zor diye biliyordum
3 aydan sonrasi varmi acaba ?
bana ahstanede ondan verdiler ( yurt disindayim ) hemsire uyarmisti hastane disinda bulamazsin bu tur emzigi alistirma istersen diyerek
bebekler genelde alistigi emzik disindakini almaz, oglum iki yasind abu aventinki yeni gordum eczanede ama buyukler için olani avrmi bilmiyorum
yani emzik alirken ileriyide dusunun :)
Amerikadan getiriliyor diye biliyordum onceden
Ben Amerikadym zaten:)) amazon diye bi site var ordan bakıyorum iki çeşit görnce aklıma karştı. Burda da aventin o parmak girileblenden veriyolar. Sonrası içinde araştrym dedim bi. Cocuk dogunca bu kadr rahat olamazsam diye:)
Ben Amerikadym zaten:)) amazon diye bi site var ordan bakıyorum iki çeşit görnce aklıma karştı. Burda da aventin o parmak girileblenden veriyolar. Sonrası içinde araştrym dedim bi. Cocuk dogunca bu kadr rahat olamazsam diye:)
himm o zmaan ver gitsin :)
instagramda unlulerin çocuklarinda fln hep bu emzik var iyi bisey demekki :)
bi ara nere baksam bu emzigi goiruyordum , içine parmak geçeni diyorum :)
Yeni doganda su ayicikli olan tamam galiba. Sonrasinda resimde iki cesit var ya biri ortodondik biri soother acaba hangisi daha iyi? Valla kafa sisirdim ama:)) ilk tercihm hangisi olmali? Bebek begenmezse zaten degstririm o ayri ama ben snrasnda hangisiyle devam etmeliyim?
himm o zmaan ver gitsin :)
instagramda unlulerin çocuklarinda fln hep bu emzik var iyi bisey demekki :)
bi ara nere baksam bu emzigi goiruyordum , içine parmak geçeni diyorum :)
Anladim canim da onun devami mi yok dedin sen? Burdada yok bence:)) yani yenidogani var bide 0-6 var galiba ama ben olsada norml tutacagi olana doncem:) cunku bi garip gelii bana:)
Anladim canim da onun devami mi yok dedin sen? Burdada yok bence:)) yani yenidogani var bide 0-6 var galiba ama ben olsada norml tutacagi olana doncem:) cunku bi garip gelii bana:)
HEMSIRE bana bulamazsin dedi ama fransada yokdu belki orada vardir :)
ilerisi yoksa alma keisnlikle perisan olursun
bende sevmemistim ilk ama çcouk sevdikden sorun olmaz :)
benimki hala bulursa emer o hastanede evrileni ( çok kaybediyor geri buluyorda evin oiçinde :) )
2 yasinda iste 0-3 ay fln dinlemiyor, tabi az kullandigi için zaten emzik eskimedide :)
Yeni doganda su ayicikli olan tamam galiba. Sonrasinda resimde iki cesit var ya biri ortodondik biri soother acaba hangisi daha iyi? Valla kafa sisirdim ama:)) ilk tercihm hangisi olmali? Bebek begenmezse zaten degstririm o ayri ama ben snrasnda hangisiyle devam etmeliyim?
ikinci resimdekinin 0 ayiyla basla devam et ikiside avent ne de olsa :)
bilmedigimiz sularda yuzmeyelim
ikin,ci resim daha klasik emzik ya o bakimdan :)
bence ucuzundan sıradan bir emzik al. misal ben wee aldım 5tl.lik. bebekler kendileri karar veriyor hangisini emeceğine. elinin altında bir tane bulunsun. bebek doğunca da emzik konusuna o karar versin. boşuna paranı çöpe atma derim ben.
avent soothie 0-3 aylık olanını kullanıyoruz.. yenidoğanlar için mucize emzik olarak tanıtılıyor.. ama biz yine de ilk 1 ay biberon ve emzik vermedik.. siz de vermeyin.. bebeğinizin mamaya ihtiyacı olursa mutlaka silikon kaşık kullanın :)
Merhaba, kısmetse kızım Nisa’n gibi doğacak. Bende emzik konusunda kararsızım Philips avent varmış ama yeni doğan için aventin hangi emziğini almalıyım gerçekten kafam karıştı
Merhaba, kısmetse kızım Nisa’n gibi doğacak. Bende emzik konusunda kararsızım Philips avent varmış ama yeni doğan için aventin hangi emziğini almalıyım gerçekten kafam karıştı
Eveeeet ! Şu kadınlar klübünde yaptığım EN HATALI YORUMLAR BUNLAR.
TÜM HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM. ÇÜNKÜ EMZİRME SANATI İLE TANIŞTIM.
Lütfen emzik ve biberon kullanmayın. Henüz doğmamış çok şanslısınız. Lütfen facebook üzerinden emzirme sanatı kapalı grubuna üye olup araştırın. Emzik ve biberon en mühim meme reddi sebebi. Emzirme sanatı kitabını da okuyabilirsiniz. Bol emişmeli günler. Bebeğinizi plastikle tanıştırmayın lütfen ♡
Eveeeet ! Şu kadınlar klübünde yaptığım EN HATALI YORUMLAR BUNLAR.
TÜM HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM. ÇÜNKÜ EMZİRME SANATI İLE TANIŞTIM.
Lütfen emzik ve biberon kullanmayın. Henüz doğmamış çok şanslısınız. Lütfen facebook üzerinden emzirme sanatı kapalı grubuna üye olup araştırın. Emzik ve biberon en mühim meme reddi sebebi. Emzirme sanatı kitabını da okuyabilirsiniz. Bol emişmeli günler. Bebeğinizi plastikle tanıştırmayın lütfen ♡