Emzik

Ben Amerikadym zaten:)) amazon diye bi site var ordan bakıyorum iki çeşit görnce aklıma karştı. Burda da aventin o parmak girileblenden veriyolar. Sonrası içinde araştrym dedim bi. Cocuk dogunca bu kadr rahat olamazsam diye:)

himm o zmaan ver gitsin :)
instagramda unlulerin çocuklarinda fln hep bu emzik var iyi bisey demekki :)
bi ara nere baksam bu emzigi goiruyordum , içine parmak geçeni diyorum :)

Yeni doganda su ayicikli olan tamam galiba. Sonrasinda resimde iki cesit var ya biri ortodondik biri soother acaba hangisi daha iyi? Valla kafa sisirdim ama:)) ilk tercihm hangisi olmali? Bebek begenmezse zaten degstririm o ayri ama ben snrasnda hangisiyle devam etmeliyim?

Eklentiler

• IMG_7026.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_7027.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 72
himm o zmaan ver gitsin :)
instagramda unlulerin çocuklarinda fln hep bu emzik var iyi bisey demekki :)
bi ara nere baksam bu emzigi goiruyordum , içine parmak geçeni diyorum :)
Anladim canim da onun devami mi yok dedin sen? Burdada yok bence:)) yani yenidogani var bide 0-6 var galiba ama ben olsada norml tutacagi olana doncem:) cunku bi garip gelii bana:)

Anladim canim da onun devami mi yok dedin sen? Burdada yok bence:)) yani yenidogani var bide 0-6 var galiba ama ben olsada norml tutacagi olana doncem:) cunku bi garip gelii bana:)
HEMSIRE bana bulamazsin dedi ama fransada yokdu belki orada vardir :)
ilerisi yoksa alma keisnlikle perisan olursun
bende sevmemistim ilk ama çcouk sevdikden sorun olmaz :)
benimki hala bulursa emer o hastanede evrileni ( çok kaybediyor geri buluyorda evin oiçinde :) )
2 yasinda iste 0-3 ay fln dinlemiyor, tabi az kullandigi için zaten emzik eskimedide :)

ikinci resimdekinin 0 ayiyla basla devam et ikiside avent ne de olsa :)
bilmedigimiz sularda yuzmeyelim
ikin,ci resim daha klasik emzik ya o bakimdan :)

soothie nin de arkasında tutma için bir bölüm var bu arada aklınızda olsun :) sanırım ilk modellerde yokmuş ama sonradan eklenmiş :)

bence ucuzundan sıradan bir emzik al. misal ben wee aldım 5tl.lik. bebekler kendileri karar veriyor hangisini emeceğine. elinin altında bir tane bulunsun. bebek doğunca da emzik konusuna o karar versin. boşuna paranı çöpe atma derim ben.

Merhaba, kısmetse kızım Nisa’n gibi doğacak. Bende emzik konusunda kararsızım Philips avent varmış ama yeni doğan için aventin hangi emziğini almalıyım gerçekten kafam karıştı

Merhaba, kısmetse kızım Nisa’n gibi doğacak. Bende emzik konusunda kararsızım Philips avent varmış ama yeni doğan için aventin hangi emziğini almalıyım gerçekten kafam karıştı
Eveeeet ! Şu kadınlar klübünde yaptığım EN HATALI YORUMLAR BUNLAR.
TÜM HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM. ÇÜNKÜ EMZİRME SANATI İLE TANIŞTIM.

Lütfen emzik ve biberon kullanmayın. Henüz doğmamış çok şanslısınız. Lütfen facebook üzerinden emzirme sanatı kapalı grubuna üye olup araştırın. Emzik ve biberon en mühim meme reddi sebebi. Emzirme sanatı kitabını da okuyabilirsiniz. Bol emişmeli günler. Bebeğinizi plastikle tanıştırmayın lütfen ♡

Cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…