• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzik

bsy09

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
5
0
6
31
Arkadaşlar 1 aylık bebeğim ne yaptıysam emzik almıyor 10 taneye yakın emzik denedik hepsi başarısız 😞 bir tavsiyesi olan var mı nasıl başardınız biz nasıl başarabiliriz?

Arkadaşlar 1 aylık bebeğim ne yaptıysam emzik almıyor 10 taneye yakın emzik denedik hepsi başarısız 😞 bir tavsiyesi olan var mı nasıl başardınız biz nasıl başarabiliriz?
2 kız annesiyim ikisinide enziksiz büyütüyorum . Malesef anneler emziğe alıştırıyor çok yanlış emzik pilastik olmasından dolayı saniyede binlerce mikrop üretir bu sebeple emzik kullanan bebekler kullanmayanlara göre daha çok hasta olur. Emzik emerken hava yuttukları için çok gaz problemi yaşarlar. Dişlerinin yamuk çıkmasına hatta çene yapısı bozukluklarına bile sebep olur. Tavsiyem emzikten uzak durun. Sıkıntılı bebek emzikle de sıkıntılı olur emzik çözüm değil başlı başına büyük hata saygılar

Maalesef bazı bebişler asla almıyor.
Ne yaparsan yap.

Benim bebeğim de almadı emen bebeğin ihtiyacı olmuyor heralde yeğenim de almadı.

2 kız annesiyim ikisinide enziksiz büyütüyorum . Malesef anneler emziğe alıştırıyor çok yanlış emzik pilastik olmasından dolayı saniyede binlerce mikrop üretir bu sebeple emzik kullanan bebekler kullanmayanlara göre daha çok hasta olur. Emzik emerken hava yuttukları için çok gaz problemi yaşarlar. Dişlerinin yamuk çıkmasına hatta çene yapısı bozukluklarına bile sebep olur. Tavsiyem emzikten uzak durun. Sıkıntılı bebek emzikle de sıkıntılı olur emzik çözüm değil başlı başına büyük hata saygılar
Bana da emzik almazsa sürekli emdiği için hep gaz olur emzik ver dediler hangisi doğru

Uğraşmayın almayan bebek almıyor oğlum ne emzik ne biberon asla almadı 3 ay uğraştım almadı, o zaman üzülmüştüm şimdi iyiki almamış diyorum birde onları unutturma derdim yok 😂

Yooo. Maşallah bebeğim 1.5 yaşında ama çok hasta olmaz. Dedikleriniz de olmadı

Biz de her türlü emziğe denedik ama almiyor. Biberon ilk aydan beri kullanmamiza ragmen emzigi istemiyor. Bir sure emiyor. Bisey gelmeyince itiyor. Emzik çeşitlerine verdigim paray araba alinir :)

Kardeş emzik almıyorsa uğraşma ben o hatayı yaptım sen yapma tam 4 ay kızım emzik alsın diye uğraştım güya ne için biraz rahat ederim diye fışk rahat ettim
ne ağlaması durdu ne uykusu düzeldi herşey aynı bide şimdi 18 aylık emziğe bağımlı oldu gece yanımızda yatıyor 2 metrelik yatakta emzik arıyoruz her gece bulup ağzına koyuyoruz ağlaması duruyor mu tabiki hayır tam komedi oyuzden almıyorsa uğraşma hiç bir işe yaramıyor

Kardeş emzik almıyorsa uğraşma ben o hatayı yaptım sen yapma tam 4 ay kızım emzik alsın diye uğraştım güya ne için biraz rahat ederim diye fışk rahat ettim
ne ağlaması durdu ne uykusu düzeldi herşey aynı bide şimdi 18 aylık emziğe bağımlı oldu gece yanımızda yatıyor 2 metrelik yatakta emzik arıyoruz her gece bulup ağzına koyuyoruz ağlaması duruyor mu tabiki hayır tam komedi oyuzden almıyorsa uğraşma hiç bir işe yaramıyor
Rekor bizde galiba 4 yaşından gün aldı hala emzik emiyor napalım bazısı ds böyle bağımlı herhalde ilkokulda bırakır…

İlk çocuğu emzik emmeyen , ikinci bebesini emzikle büyüten bi anne olarak bende yazayım dedim 😁 ilk çocuk tabi emzik emecegine beni emsin aman emzik tü kaka dedim ama birkaç ay sonra yaşayacaklarımdan habersizdim tabi 😂 uykuya geçişleri sıkıntılıydı , dışarda ağlamaya başladığı zaman susturmak imkansızdı. Beni bir yerden sonra dakika başı emzik niyetine emmek için uyandırırdı . Yani kısacası berbat bi durumdaydım 😂 şimdi 2. oğlum 2 aylık . Yaptığım en iyi şey emzik vermek . Uykuya geçerken karnının tok olduğundan emin oldugum an veriyorum , dışarda mıkırdandığı zaman veriyorum mesela o kadar kolay geçiyor ki uykuya , ilk çocukta çektiğim eziyetlerin hiç birini yaşamıyorum yani . İlk aldığım emzik philips avent yuvarlak uçluydu onu sevmedi bir türlü . Sonra wee baby yarım damaklı emzik verdim onu tuttu şükür . ilk 2-3 gün ittirdikçe çok zorlamadan sürekli verin . Zaten uygun emzikse direk tutacaktır .

Emzik almıyorsa stres olmayın bence, ne işe yarıyor ben anlamadım. Yokluğu sizi nasıl etkiliyor mesela başkalarının demesinden ayrı bir şekilde?

Back
X