Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başaramadık…Arkadaşlar 1 aylık bebeğim ne yaptıysam emzik almıyor 10 taneye yakın emzik denedik hepsi başarısızbir tavsiyesi olan var mı nasıl başardınız biz nasıl başarabiliriz?
2 kız annesiyim ikisinide enziksiz büyütüyorum . Malesef anneler emziğe alıştırıyor çok yanlış emzik pilastik olmasından dolayı saniyede binlerce mikrop üretir bu sebeple emzik kullanan bebekler kullanmayanlara göre daha çok hasta olur. Emzik emerken hava yuttukları için çok gaz problemi yaşarlar. Dişlerinin yamuk çıkmasına hatta çene yapısı bozukluklarına bile sebep olur. Tavsiyem emzikten uzak durun. Sıkıntılı bebek emzikle de sıkıntılı olur emzik çözüm değil başlı başına büyük hata saygılarArkadaşlar 1 aylık bebeğim ne yaptıysam emzik almıyor 10 taneye yakın emzik denedik hepsi başarısızbir tavsiyesi olan var mı nasıl başardınız biz nasıl başarabiliriz?
Arkadaşlar 1 aylık bebeğim ne yaptıysam emzik almıyor 10 taneye yakın emzik denedik hepsi başarısızbir tavsiyesi olan var mı nasıl başardınız biz nasıl başarabiliriz?
Bana da emzik almazsa sürekli emdiği için hep gaz olur emzik ver dediler hangisi doğru2 kız annesiyim ikisinide enziksiz büyütüyorum . Malesef anneler emziğe alıştırıyor çok yanlış emzik pilastik olmasından dolayı saniyede binlerce mikrop üretir bu sebeple emzik kullanan bebekler kullanmayanlara göre daha çok hasta olur. Emzik emerken hava yuttukları için çok gaz problemi yaşarlar. Dişlerinin yamuk çıkmasına hatta çene yapısı bozukluklarına bile sebep olur. Tavsiyem emzikten uzak durun. Sıkıntılı bebek emzikle de sıkıntılı olur emzik çözüm değil başlı başına büyük hata saygılar
Uğraşmayın almayan bebek almıyor oğlum ne emzik ne biberon asla almadı 3 ay uğraştım almadı, o zaman üzülmüştüm şimdi iyiki almamış diyorum birde onları unutturma derdim yokArkadaşlar 1 aylık bebeğim ne yaptıysam emzik almıyor 10 taneye yakın emzik denedik hepsi başarısızbir tavsiyesi olan var mı nasıl başardınız biz nasıl başarabiliriz?
Yooo. Maşallah bebeğim 1.5 yaşında ama çok hasta olmaz. Dedikleriniz de olmadı2 kız annesiyim ikisinide enziksiz büyütüyorum . Malesef anneler emziğe alıştırıyor çok yanlış emzik pilastik olmasından dolayı saniyede binlerce mikrop üretir bu sebeple emzik kullanan bebekler kullanmayanlara göre daha çok hasta olur. Emzik emerken hava yuttukları için çok gaz problemi yaşarlar. Dişlerinin yamuk çıkmasına hatta çene yapısı bozukluklarına bile sebep olur. Tavsiyem emzikten uzak durun. Sıkıntılı bebek emzikle de sıkıntılı olur emzik çözüm değil başlı başına büyük hata saygılar
Derler ne yapsınlar işleri bu konuşurlar siz araştırın emziği n zararlarını uzak durun emzik yok sorun yokBana da emzik almazsa sürekli emdiği için hep gaz olur emzik ver dediler hangisi doğru
Rekor bizde galiba 4 yaşından gün aldı hala emzik emiyor napalım bazısı ds böyle bağımlı herhalde ilkokulda bırakır…Kardeş emzik almıyorsa uğraşma ben o hatayı yaptım sen yapma tam 4 ay kızım emzik alsın diye uğraştım güya ne için biraz rahat ederim diye fışk rahat ettim
ne ağlaması durdu ne uykusu düzeldi herşey aynı bide şimdi 18 aylık emziğe bağımlı oldu gece yanımızda yatıyor 2 metrelik yatakta emzik arıyoruz her gece bulup ağzına koyuyoruz ağlaması duruyor mu tabiki hayır tam komedi oyuzden almıyorsa uğraşma hiç bir işe yaramıyor
Yok rekor kuzenimin kızında 12 yaşında hâlâ emzik emiyor ,Rekor bizde galiba 4 yaşından gün aldı hala emzik emiyor napalım bazısı ds böyle bağımlı herhalde ilkokulda bırakır…
Bizde yakınız size 3 yaşında ikizlerim hala emzik emiyor ikisi deRekor bizde galiba 4 yaşından gün aldı hala emzik emiyor napalım bazısı ds böyle bağımlı herhalde ilkokulda bırakır…