• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirdiğim halde kilo veremiyorum:((

arseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
285
0
46
Bursa
arkadaşlar 91 kilo ile doğuma girdim doğumdan çıktım eve geldim tartıldım 89 kiloyum. nasıl yani ya dedim o kadar bebek çıktı suyuydu eşiydi 2 kilocuk mu yani dedim. millet doğumda 8-10 kilo veriyor bende 2 kilo :(( daha sonra günde 1 kilo 1 kilo derken 3 kilo daha gitti ve ben 86 da takıldım. emzirirken kilo veriliyormuş ama bende niye olmuyor. çok yemiyorum 4 lt su içiyorum. bu arada doğum yapalı 5 ay oldu ve ben hala aynıyım. ayakkabılarım yüzüklerim hala olmuyor ödemimi de atamadım. henüz adet olmadım o yüzden veremiyor olabilirmiyim?

70le hamile kaldım 85le doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 76ydım.
süt olsun dikkat edeyim beslenmeye derken yeniden 79 oldum.
oğlum 2,5 aylık sezeryana rağmen günde 100 yarım mekik çekip yememe son derece dikkat ediyorum son 10 gündür , ama malum çok azaltmıyorum emziriyorum çünkü.
gram eksilmedim gram , al benden de o kadar valla

benimde lohusa kanaması 25.günde 3 gün kesildi bitti demiştim sonra başladı damla damla hala devam ediyor , arada bir artıyor kontrole de gittim sorun yok dedi dr ama kafama takılıyor bu kadar sürermi ya

Son düzenleme:
doguma gırerken 82ydım cıktıgımda 74tum sımdı 71ım.bkalım eskı kıloma yanı 62ye ne zaman donecegım.

Hamile kaldığımda 45 kiloydum. Doğuma 62 kiloyla girdim 56 kiloyla çıktım. Nisan 2010 da doğum yaptım. 4,5 ay sadece anne sütüyle besledim oğlumu daha sonrasında mama takviyesiyle oğlum 8 aylık olana kadar emzirdim. Şuanda 54 kiloyum. Emzirmediğimden artık daha az yiyorum ama kilom resmen sabitlendi. Nasıl kilo vereceğim hiç bilmiyorum

demekki hepimiz aynı dertten muzdaribiz bende 58 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma gittim şimdi 65 kiloyum eski halime gelemiyorum ne yapacaz biz ya emziriyorum diye azda yiyemiyorum eski halime gelmek istiyorum :59:

Emzirirken kilo vermek yalanmış valla.. Bebeğim 5. ayına girdi, ben hala aynıyım... Yemesem de veremedim, yapıştı kaldı kilolar ... Vücut kendini daha da korumaya alıyor herhalde...

gizemcim halını hatrını sormak ıcın mesaj atyorum ama mesaj kutun doluymus gıtmıyor yahu :D

Emzirirken kilo vermek yalanmış valla.. Bebeğim 5. ayına girdi, ben hala aynıyım... Yemesem de veremedim, yapıştı kaldı kilolar ... Vücut kendini daha da korumaya alıyor herhalde...

sonuna kadar katılıyorum , delircem gram zayıflanmaz mı yaaaa

kızlar acaba az yediğinizi zannedip farketmeden kalorilimi besleniyorsunuz..rezene ısırgan çayı için hep süt yapıyor hem müthiş ödem atıyor..ödem atıcı başka çaylarda çok ama sütü negatif yönde etkileyebilir ama bunlar 2 si bir arada.
bence gün boyu yediklerinizi bir deftere yazın..1 yudumu bile.
böylelikle yaptığınız yanlışları görebilme imkanına sahip olursunuz..öğünlerinizde bol salata yiyin..emzirmek demek yemek yemek zorunda kalmak değildir..sağlıklı beslenin,aşırıdan kaçının gerçekten verirsiniz.
emzirmek günde 500 kal yakıyormuş..bu 2 saat tempolu yürümek demek..
bence yaparsınzı ama mutlaka bir yerlerde hata yapıyorsunuzdur farkında değilsinizdir

geçen pazartesiden beri ben bir deftere yazıyorum zaten yediklerimi ve pazartesi tekrar tartılıcam ve yine veremediysem ki emziren bir anne için min. düzeyde besleniyorum "yok artık" diycem yani kendime

valla kızlar bu gidişata dur demenin zamanı geldi benim için sonuçta moral bozukluğu da sütün kesilmesine neden oluyormuş ben çok kafaya takıyorum eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum ne ayakkabılarım oluyor ne kıyafetlerim ne yüzüklerim. alışverişe çıkıyorum hiçbirşey olmuyor mağazadan ağlayarak çıkıyorum yeter artık. ama kendime de çok kızıyorum ne vardı 21 kilo alacak bebeğim de 2750 doğdu anca kendimi beslemişim. 2. hamileliğimde böyle yapmayacağım bu bana ders oldu. yememe dikkat etmeye başladım yeşil çay içiyorum 4lt su içiyorum kepek eklmeği yiyorum akşamlarıda power plate gidicem eşim işten gelince bebişi ona teslim edicem yaza kadar zayıflamalıyım.

pazartesiyi beklmeyip bugün sabah aç karna (hep böyle tartılıyorum) tartıldm 78im. sanırım 1 kilocuk gitmiş gibi. bu bile umut oldu bana. daha fazla mekik çekicem. bir de arkadaşlar hamileyken almıştım "tek şişman beynimiz" diye bir kitap. bebeği ayağımda sallarken tekrar tekrar okuyorum şiddetle tavsiye ederim motivasyonu hep en üstte tutuyor. okunanları içinden hep tekrar etmek gerekiyor gerçi ben arada unutuveriyorum :1:

ben hamile kalmadan önce kilo almıştım. hamileyken de bihayli kilo aldım. aynalardan nefret ediyorum. yavrum 4 aylık olacak kısmetse. kilo vermem gerekirken alıyorum.
geçen gün pantolon almaya gittim. birsürü mağaza gezdim. alışveriş merkezinin ortasına oturup ağlayasım geldi resmen. denediğim tüm kıyafetler bende iğrenç duruyor. sinirlerim bozuk hemde çoooook...................

arkadaşlar 91 kilo ile doğuma girdim doğumdan çıktım eve geldim tartıldım 89 kiloyum. nasıl yani ya dedim o kadar bebek çıktı suyuydu eşiydi 2 kilocuk mu yani dedim. millet doğumda 8-10 kilo veriyor bende 2 kilo :(( daha sonra günde 1 kilo 1 kilo derken 3 kilo daha gitti ve ben 86 da takıldım. emzirirken kilo veriliyormuş ama bende niye olmuyor. çok yemiyorum 4 lt su içiyorum. bu arada doğum yapalı 5 ay oldu ve ben hala aynıyım. ayakkabılarım yüzüklerim hala olmuyor ödemimi de atamadım. henüz adet olmadım o yüzden veremiyor olabilirmiyim?

canım ayyyynı ben.doğuma 93 ile girdim eve geldim 91.5.....3 ay geçti ben hala 85 kiloyum.olmuu-yor,gitmiyorrr.ayakkabılarım olmuyo.dün çıktım çarşıya,39 nu.ayakkabıyla.ağlayarak eve geldim o kadar ki sıktı.yeni alsam 100 lira civarı.nasılsa kilo veririm 40 nu.ayakkabı yazık olur dedim almadım.ne olacak halim bilmiyorum...offfffffffff of....

kızlar ya ben de kilo veremiyorum..... offffff
65 kiloyla hamile kaldım
doğumdan önce 86
doğumdan sonra 77 kilo
şimdi 73-74kiloyum
gitmiyo bu lanet olasıca kilolar yaaaaa emzirmeme rağmennn offf ne yapsamm bana bi akıl fikir verinnn
bu arada kızım 4 kilo doğdu

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben de 50 kıloyla hamile kaldım 63 le doğuma gitti.5 ay oldu dogum yapalı şimdi 53 kiloyum.ben de emziriyorum ama yiyorum da.fazla dikkat etmiyorum acıkıyorum ve vaktım olmuyo düzenli yemek yemeye.ee hareketsizlik de var tabi eve kapandık.eski halıme dönmek istiyorum.3 kilo çok dııl verilebilir belkı ama gıtmıyo ya.

kızlar aynen bende sizin gibiyim kilo sabitlendi gitmiyor gitmiyor benim bebeğim beş aylık 57 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğum yaptım doğum yaptıktan sonra 65 e düştüm ama hala 65 hala 65 ne alıyorum ne veriyorum bu nasıl bişey yapıştı kaldı üstüme yakında işe başlayacağım hiçbir kıyafetim olmuyor çok üzülüyorum eski halime dönmek istiyorum kızlar kilo alınca dahada ağırlaştım ben hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor eskiden ne aktiftim o günlerimi özledim annem işe başlayınca verirsin diyor inşallah dediği gibi olur bu arada kızlar göbeklerinizden hiç bahsetmemişssiniz benim bide göbeğim var gitmiyor gitmiyor yaaaaaaaa....

Back
X