• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirdikten sonra göğüs ağrısı

Afra48

MKA
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
1.118
954
43
Merhaba kızlar 1.5 aylık bebeğim var ve sürekli emzirme sonrası ağrım oluyor. göğüslerim dolgunken az az sızlıyor ama emzirdikten kısa bir süre sonra göğüslerim felaket derecede ağrımaya başlıyor her yerinden iğne batıyo gibi. Ama ağrı göğüs ucumda değil. içten ağrıyor. hatta koltuk altımdan omuzlarımdan göğüs ucuma kadar göğsümün içinde zonklama sızlama tarzı bir ağrı ve dayanamıyorum göğüs uçlarım hâlâ çok yara kanıyo sürekli acaba ondan mı değil mi bilemiyorum. Emzirmek eziyete dönüştü :( Benm gibi olan çözüm bulan var mı aranızda

Ben,de aynı sorunu yaşıyorum,siz bi çare buldunuz mu bebeğim 2 aylik ve hala emzirdikten sonra göğus ucundan koltuk altıma doğru inanılmaz bi sızı oluyo üstelik uzun süre devam ediyor

Bebeginiz sizi emdikten snra goguslerinz bosaliyo ve haliyle gogus uyarilip sut uretmeye basliyo bu agrilar bu yuzden cocugunuzu emzirirken diger gogusunuze masaj yapin hem sutunuz bosa akmaz hemde sancinz hafifler

Bnmde emzirdikten snra agrım oluyo nasıl gecti sizin baya olmuş ama lütfen bnada söyleyin 2 ay oldu gecmedi

Merhaba sanırım meme ucu yarası değil göğüs ağrısından bahsediyorsunuz acaba süt fazlalığından olabilirmi? Sütünüzü sağarak göğüsleri boşaltmayı denedinizmi?

Merhaba sanırım meme ucu yarası değil göğüs ağrısından bahsediyorsunuz acaba süt fazlalığından olabilirmi? Sütünüzü sağarak göğüsleri boşaltmayı denedinizmi?
Evet sürekli emziriyorum bebegim durmuyo uyumuyo fazla ve sürekli emziriyorum emzirdikten 10 dk snra baslıyo sırtıma kadar icten bi agrı yaralarım da gecti ondan degil

Merhaba 27 günlük bebeğim var. Sol göğsümü emmeye başladığı sırada içten başlayan bi ağrı oluyor. Bu emme sırasında koltuk altıma sırtıma koluma kadar vuran bi ağrıya dönüşüyor benimde. Bende anlayamadm ne olduğunu.

Merhaba acaba
Merhaba kızlar 1.5 aylık bebeğim var ve sürekli emzirme sonrası ağrım oluyor. göğüslerim dolgunken az az sızlıyor ama emzirdikten kısa bir süre sonra göğüslerim felaket derecede ağrımaya başlıyor her yerinden iğne batıyo gibi. Ama ağrı göğüs ucumda değil. içten ağrıyor. hatta koltuk altımdan omuzlarımdan göğüs ucuma kadar göğsümün içinde zonklama sızlama tarzı bir ağrı ve dayanamıyorum göğüs uçlarım hâlâ çok yara kanıyo sürekli acaba ondan mı değil mi bilemiyorum. Emzirmek eziyete dönüştü :KK43: Benm gibi olan çözüm bulan var mı aranızda
merhaba acaba çözüm bulabildiniz mi ?

Merhaba acaba

merhaba acaba çözüm bulabildiniz mi ?
Emzirme pozisyonunuz dan kaynakli o yaralar. Bebeğiniz siyah bölgeyi mümkün olduğunca ağzına almalı ucunu emerse bu tarz ağrı ve yara olabilir ki bende 2 ay çektim. Yapmanız gereken bebek tamamen karın karina olacaksınız yüzü memeye bakacak ve memeyi siyah bölgeyle birlikte kavrayacak. Bebeğinizin dudakları emerken dışa dönük olacak eğer tam almamissa siyah bölgeyi ben içeri itiyordum .doğru emzirmeyi basarirsaniz ağrılarınız zamanla geçecek ve yaralar olmayacaktır.

Merhaba kızlar 1.5 aylık bebeğim var ve sürekli emzirme sonrası ağrım oluyor. göğüslerim dolgunken az az sızlıyor ama emzirdikten kısa bir süre sonra göğüslerim felaket derecede ağrımaya başlıyor her yerinden iğne batıyo gibi. Ama ağrı göğüs ucumda değil. içten ağrıyor. hatta koltuk altımdan omuzlarımdan göğüs ucuma kadar göğsümün içinde zonklama sızlama tarzı bir ağrı ve dayanamıyorum göğüs uçlarım hâlâ çok yara kanıyo sürekli acaba ondan mı değil mi bilemiyorum. Emzirmek eziyete dönüştü :KK43: Benm gibi olan çözüm bulan var mı aranızda
Üstünden baya geçmiş ama aynen yaşadıklarımı yazmışsınız bu kadar olur. Tedirgindim bir problem mi var diye ama sanırım normal bu ağrılar. Başka bilgisi olan var mı bu konuda?

Üstünden baya geçmiş ama aynen yaşadıklarımı yazmışsınız bu kadar olur. Tedirgindim bir problem mi var diye ama sanırım normal bu ağrılar. Başka bilgisi olan var mı bu konuda?
Cok gecmiş üzerinden ama aynısını yaşıyorum sorta vuran ağrım var. Sizin ne zaman geçti çözüm bulabildiniz mi

Merhaba 27 günlük bebeğim var. Sol göğsümü emmeye başladığı sırada içten başlayan bi ağrı oluyor. Bu emme sırasında koltuk altıma sırtıma koluma kadar vuran bi ağrıya dönüşüyor benimde. Bende anlayamadm ne olduğunu.
Merhaba ne zaman geçti çözüm bulabilmiş miydiniz

Back
X