emzirememe

berialtun

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
14
1
16
Malatya
mrb arkadaşlar.benimbebeğim 4 aylık.2aylıktan beri emme problemi var.önce memeyi reddeti sonra yavaş yavaş yeniden tuttu ,ama memeyi emzik gibi zayıf çekiyor.2 aydır sağıp vermeye çalıştım.ama düzenli sağamadığmdan sütüm çok azaldı.mecburen mama veriyorum.sütü yenide düzenli sağarak artırabilir miyim.benim gibi olan var mı aranızda,

slm cnm benim 2,5 aylık oğlum var sezeryanla doğum yaptım ve sütüm az gelmişti yetmiyordu ve ekstradan mama veriyorduk azda olsa memeyi tutuyordu ve üzgünüm ki yavaş yavaş biberona alıştıkça memeyi bıraktı senin gibi sağıp vermeyi denedim ama zaten az olduğu için yetmedi sağmak tabiki emmesi gibi olmazki çünkü bebek emdikçe süt geliyor yani kısacası biz artık sadece mamayla besleniyoruz işin zor kolay gelsin canım...

Denemekte fayda var. bence sutun gelir hala geliyosa insallahh

Cnm bu humana markasının süt artiran çayı varmış onun iyi olduğunu duymustum bi dene sütün artarsa bebeginde emmek isteyebilir bence sonuna kadar cabala sonucta ac olursa mutlaka emecektir sabretmeni tawsiye ederim

canım aklına gelen her şeyi dene en azından içinde bi şey kalmaz ama benşunu anladım ki bebek memeyı sağlam tutacak en önemli nokta bu kanımca. oğlum da çok zayıf tutardı sütümazalıyor diye üzülürdüm sağdım verdim gece emzirdim zar zor 6 ayı bulduk yeğenimi de emzirdim arada dağlar kadar frk vardı inan ki. onu emzirene kadar hep kendimde aradım hatayı nerde yanlış yapıyorum diye ama gerçekten anladım ki bebek memeyi sağlam tutacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…