Emziren anneler ayda kaç kilo vermeli??

JodiLyn

Lyn
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
753
37
123
Konya
Sezeryanla doğum yapalı 1.5ay oldu 85 kiloyla hamile kaldım 115'le doğuma girdim çıktığımda 109 kiloydum şuandada 105 kiloyum ve biraz acilinden kilo vermem lazım emziripte diyet yapanlar yaptıkları diyeti paylaşabilirlermi??

Sezeryanla doğum yapalı 1.5ay oldu 85 kiloyla hamile kaldım 115'le doğuma girdim çıktığımda 109 kiloydum şuandada 105 kiloyum ve biraz acilinden kilo vermem lazım emziripte diyet yapanlar yaptıkları diyeti paylaşabilirlermi??

Sende bendensin ben de ilk oğlumda 30 kilo aldım 1.5 yıl sonra yarısını vermistimki tekrar bebegim oldu aynı durumdayım ama karatay öneriyorlar bende onunla vermiştim 9 kilo

Biraz oluyor tabi ama cok katı diyet yapmamak lazım

Kızlar yapmayın gözünüzü seveyim emzirirken diyet yapılır mı hiç? Bırakın biraz daha kalsın kilolarımız, bebişlerimizin iyi beslenmesi için. Ben kesinlikle karşıyım emzirirken diyet yapmaya. Ama emzirme dönemim geçsin sıkı bi beslenme programı ve sporla kesinlikle kilo vericem.

Bende 63le hamile kaldim 84le doğum yaptim 1aylik olduk 70kgyim ama kendiliğinden gitti diyetsiz bende 40imdan sonra dr dikişlerin iyileşmiş derse koşu bsntinda hafif yürüyüşler esneme hareketleri ile falan sadece sporla toparlamaya calisicam diyete bende karsiyim
Ancak şöyle bir durum var tabi lohusa olduğum için gelen giden oluyor tabi ikramda hazirliyoruz poğaça börek tatli .hic birini yemiyorum kalkip normal ogün yemeğini yiyiyorum abur cubur ve aksanm 8den sonra yemek yok
Bu kadar yapinca az çok birkaç kg daha gider diye düşünüyorum bakalim

Kızlar yapmayın gözünüzü seveyim emzirirken diyet yapılır mı hiç? Bırakın biraz daha kalsın kilolarımız, bebişlerimizin iyi beslenmesi için. Ben kesinlikle karşıyım emzirirken diyet yapmaya. Ama emzirme dönemim geçsin sıkı bi beslenme programı ve sporla kesinlikle kilo vericem.

Belimde fıtık olduğundan aldığım kilo olduğu gibi oraya yükleniyo ve müthiş bi ağrı oluyo ama sütü etkileyecekse yapmam zaten çekecez artık :)) kimisi sütü yapan su derler ama demekki yemeğinde önemi varmişş 😍

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kızım 5 aylıkken başladım diyete burada erginsena ablanın diyet konusu var ne önerdiyse yaptım ve leslie sansone 5 mil yaptım 18 kilo fazlam vardı ve ben 2,5ayda verdim ve kızımı da 2 yasına kadar da emzirdim maasallah hep matit olurdu göğsüm fazla sütten...bence emzirme dönemi en iyi dönem..çünkü kilo vermek daha kolay oluyor malum emzirmek müthiş metabolizma çalıştırıyor..

kızım 5 aylıkken başladım diyete burada erginsena ablanın diyet konusu var ne önerdiyse yaptım ve leslie sansone 5 mil yaptım 18 kilo fazlam vardı ve ben 2,5ayda verdim ve kızımı da 2 yasına kadar da emzirdim maasallah hep matit olurdu göğsüm fazla sütten...bence emzirme dönemi en iyi dönem..çünkü kilo vermek daha kolay oluyor malum emzirmek müthiş metabolizma çalıştırıyor..

Masallah canım iyi vermişsin valla ilk 5ay hiç kilo vermedinmi birde o linki atarmısın bi göz gezdireyim bakalım :)))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bilmiyorum kilo verip vermediğimi çünkü tartılmadım hiç...bir gün yeter artık dedim ve millet 3 ay sonra sok oldu..link nasıl verilir bilemiyorum ama aramaya erginsenanın diyet günlüğü 52 bedenden 36 bedene diye yaz çıkıyor...

Bir ara çok güzel kilo veriyordum yediğim halde,abarttığım zamanlar daha çoktu ama almıyordum.
şimdi sabitlendim kaç aydır,abarttıklarımı bırakarak ve az bi yürüyüşle tekrar gider mi ki bu kilolar

bilmiyorum kilo verip vermediğimi çünkü tartılmadım hiç...bir gün yeter artık dedim ve millet 3 ay sonra sok oldu..link nasıl verilir bilemiyorum ama aramaya erginsenanın diyet günlüğü 52 bedenden 36 bedene diye yaz çıkıyor...

erginsena üye adını mı değiştirdi acaba? bulamadım ben arama yaptımda? bide merakta ettim :)

bulan varsa link atabilirmi?

Back
X