• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren anneler diyet yapabilirmi?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
tabiki yapabilir diyeceksiniz çoğunuz ama bende denedim ikinci gün sütüm inanılmaz azaldı...üstelik çok ama çok sağlıklı beslenmistim aciktikca ayran rezene tavuk suyu içtiğim bir diyetti ..ama vücudumu kandiramadim süt uretmeyi kesiyordu neredeyse...buarada 3 ay lik bebegim var mama vermiyorum sadece emiyor şimdilik...ama benim kilolarım aldı başını gidiyor...diyete altı ay sonra mı baslamaliyim...şuan başlasam mi gecenki gibi azalma olurmu. yoksa o bir tesadufmuydu azalma durumu.. üç aylık doğum yapıp diyet spor yapan varmı ...spor da sakıncalı diyorlar evde bölgesel hareketler. .siz ne düşünüyorsunuz kızlar

diyetisyenim bile bana "emzirirken diyet onermiyorum" demisti, emzirdigim sure boyunca diyet yapmadim (alerji diyeti yaptim sadece)

yapilir diyenler tabiki olacaktir, ancak sutun miktari azalabilir, herseyi gectim emzirirken cok fazla acikiyor ve gucsuz dusuyor insan diyetle ayni anda bana pek mantikli gelmiyor acikcasi... biraz daha beklemenizi oneririm, diyet yapar gibi degil de saglikli ve duzenli beslenerek zaten kiko verirsiniz emzirme surecinde...

diyetisyenim bile bana "emzirirken diyet onermiyorum" demisti, emzirdigim sure boyunca diyet yapmadim (alerji diyeti yaptim sadece)

yapilir diyenler tabiki olacaktir, ancak sutun miktari azalabilir, herseyi gectim emzirirken cok fazla acikiyor ve gucsuz dusuyor insan diyetle ayni anda bana pek mantikli gelmiyor acikcasi... biraz daha beklemenizi oneririm, diyet yapar gibi degil de saglikli ve duzenli beslenerek zaten kiko verirsiniz emzirme surecinde...
sağlıklı beslenme süreci okey yaparimda ..mesela akşam saatlerinde gece falan çok açıklıyorum hafif biseler yeyince yetmiyor süt miktarı sabaha kadar azalıyor sanki vücut pek fazla üretmemis şekilde uyanıyorum göğüsler sönük şekilde ama guzelce yersem akşam gece falan sabah süt dolu uyanıyorum tabi bu esnada kilo alımı oluyor napicaz böyle ya

Merhaba. Ben 2 aylıkken başladım sağlıklı beslenmeye. Diyetisyen eşliğinde gittim. Şimdi oğlum 1 yaşında ve hala emiyor. Hiç süt azalması güç kaybı olmadı. Bence işinin ehli bir diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenebilirsin.

tabiki yapabilir diyeceksiniz çoğunuz ama bende denedim ikinci gün sütüm inanılmaz azaldı...üstelik çok ama çok sağlıklı beslenmistim aciktikca ayran rezene tavuk suyu içtiğim bir diyetti ..ama vücudumu kandiramadim süt uretmeyi kesiyordu neredeyse...buarada 3 ay lik bebegim var mama vermiyorum sadece emiyor şimdilik...ama benim kilolarım aldı başını gidiyor...diyete altı ay sonra mı baslamaliyim...şuan başlasam mi gecenki gibi azalma olurmu. yoksa o bir tesadufmuydu azalma durumu.. üç aylık doğum yapıp diyet spor yapan varmı ...spor da sakıncalı diyorlar evde bölgesel hareketler. .siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Diyet yapamaz ama sağlıklı beslenebilir ben uzman yardımıyla sağlıklı beslenerek 2 ayda 10 kilo verdim

Dikkat etmeye çalışıyorum ama çokta olmuyor gibi maşallah 30 kilo aldim 2. Gebelgmde 15 günlük anneyim 7 si gitti ama kalan sahalar bizimdir bakalım bu sefer kac ayda gidecek 🤦‍♀️ ilkinde de 25 kilo almıstım 1 yılda gitmişti ey gıdı ey

Back
X