- 27 Aralık 2014
- 309
- 587
- 103
- Konu Sahibi marbleblue
-
Merhaba bn almak istiyorum özelden görüşebilir miyizArkadaşlar ben artık içmiycem kendime ayırdıklarımıda satmak istiyorum 2 liradan verebilirim isteyene 10 üzeri olursa 1,50 de olur
Tabi canımMerhaba bn almak istiyorum özelden görüşebilir miyiz
Bende almak istiyorum kapida ödeme ile yollayabilir misinizArkadaşlar ben artık içmiycem kendime ayırdıklarımıda satmak istiyorum 2 liradan verebilirim isteyene 10 üzeri olursa 1,50 de olur
Yok canım duruyoSatildimi canim urunler
Malesef canım yakınsanız gelip alabilirsinizBende almak istiyorum kapida ödeme ile yollayabilir misiniz
Malesef canım yakınsanız gelip alabilirsiniz
Hiç bilgim yok açıkcası önceden alan arkadaşlar direkt elden aldıkları için kargo kullanmadım hiçAcaba kargo ne kadar tutar 20 tanesi icin
Bebegim var ve uzaksinuz bana ben kucuksuda oturuyorum gelmem imkansiz yani esim beyoglunda calisiyor ama ona desem al diye hic orali olmazHiç bilgim yok açıkcası önceden alan arkadaşlar direkt elden aldıkları için kargo kullanmadım hiç
Anladım canım bende malesef bende bebekle pek bi yere gidemiyorum eşin yakınmış aslında ama uğraşmak istemezse ayrı tabi, olmazsa sen e bebekten bi kaç tane al kargoyla geliyo hemen ertesi güne dene bence ben çok faydasını gördüm benim sütüm çok azdı, herkese yararmı benim gibi bilmiyorumBebegim var ve uzaksinuz bana ben kucuksuda oturuyorum gelmem imkansiz yani esim beyoglunda calisiyor ama ona desem al diye hic orali olmaz
Kargoyla gönderiyor musunuz elinizde kaç adet var?Arkadaşlar sütüm az olduğu için eşimden e bebekten promalt içecek almasını istemiştim,o biraz abartmış karton karton almışo kadarını tüketmem mümkün değil isteyenlere tanesi 3 liradan satabilirim,20 ve üzeri adet alırsanız fiyatı konuşuruz yine ,ebebek sitesinden kontrol edebilirsiniz tanesi 5 liradan satılıyor. Bu arada ben faydasını gördüm günde 2 adet içiyorum,ile yaramadığından değil gerçekten çok fazla olduğundan satmak istiyorum yoksa 8 ayda anca biter bunlar
Kargoyla yollayamam malesef vaktim yok onun iÇin elimde var ama son kullanma tarihleri yaklaştı artık ocak ayında doluyoKargoyla gönderiyor musunuz elinizde kaç adet var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?