Emziren anneler regl düzensizliyiniz var mı

SabahatM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
9
5
36
25
Kızlar bebeim 9 atından beri adet oluyodum şuan 14 aylık bebegim ama 56 gün oldu adet olmuyorum en son 20 ocakta , benim gibi düzensiz olan var mı yoksa normal değil mi , 1 hafta öncesi gebelik testi negatif , doğum kontrol hapıda kullanıyorum ama adet olmam canımı sıkıyo, çokta şişkinliyim var

Kızlar bebeim 9 atından beri adet oluyodum şuan 14 aylık bebegim ama 56 gün oldu adet olmuyorum en son 20 ocakta , benim gibi düzensiz olan var mı yoksa normal değil mi , 1 hafta öncesi gebelik testi negatif , doğum kontrol hapıda kullanıyorum ama adet olmam canımı sıkıyo, çokta şişkinliyim var
Kist olabilir bu yüzden bı kadın doğuma gorunsen iyi olur iki hafta falan önceydi benimde böyle gecikmelerim oluyordu hamilelik şüphesiyle sürekli test yapıyordum negatif sonuç alıyordum her seferinde sonra jinekolaga gittim be beş uçuk santim kadar kist olduğunu öğrendim ama sonra bı kaç regel dan sonra kendiliğinden gitti doktora gitmende fayda var

Benim de iki yaşında oğlum var hala emziriyorum.3 aydır ben de regl olmadım.Dokyora gitmeyi düşünüyorum.Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız gelmesi gerekir aslında.Bence bir doktora görünmenizdd fayda var.

Back
X