emziren anneler

4 aylik bebeginiz kece kackere uyanip emiyo
Ayin 9 da bebegim.3 aylik olucak yaklasik iki haftadan fazla oldu iki kez uyaniyo.ve saatler hemen hemen hep ayni coksukur siz kac kez geceleri emziriyorsunuz..

Benim bebegm 4.5 aylik hala geceleri kalkmasi belli olmuyo bazen 2 kere kalkyo bazen 3 4 kere kalkyo ama sadece 2 kere kalktgnda emiyo fazla kalkarsa memeyi 2 cekiyo geri uyuyo nezaman tam anlamiyla yoluna grcek hic bilmyorum bi gunu bi gununu tutmuyo

benim oğlum saat 2 lerde bide sabaha karşı 5 gibi uyanırdı.2 kez emerdi yani...yavru kuşuuuum

Bebegim 5 aylik oldu hala 4-6 kere kalkıyor sabah 7 de de uyanıyor bazen saat başı kalkıyor bazen 1_2 saat arası kalkar 2 saati hiç geçirmez emmeden de uyumaz

bizim dr en geç 9 da ytırın dedi o yüzden zorlanıyorm. 7-8 gibi yatınca ikidebr kalkıyor.yoksa büyümesnde sıkntı olur dedi.kafam karıştı benmde.e işe başlycam eve gelip bebeğimn yüzünü göremedn yatrcam mı anlaamdmki..merak ediyorm diğer annlerde durum nasıl?
bu arada kızım 12-1 den sonra derin uykuya geçerse uyanmaz ben uyandrp emziir yatırırm.

Bebegim 11 ay 10 gunluk. Baslarda bazrn yarim.saatte bile kalkardi.
Hala da cok kalkiyr. 8 saat uyuyr ama en az 4kez emmeye kalkiyr.

X