Bebek Beslenmesi Emziren ve çalışan anneler yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

goldenarrow12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
411
439
53
Merhaba, bebeğim 3 aylık ve haftaya doğum iznim bitiyor , başlama yapmam gerekiyor. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. 1.5 saat süt iznim var günlük. Öğle aralarıda 1 saatim var. Ev ve iş yerim arası mesafe arabayla 5 dk. 1.5 saatlik iznimi öğleden sonra işten erken çıkarak kullanmak istiyorum. Sürekli süt izni diye gidip gelmeme pek müsade etmezler. Yani bi öğlen 12-1 arası eve gideceğim ve 3 buçuktada işten çıkacağım. Süt sağma makinam var. Günde 2-3 kez süt sağmam gerekecek. Göğüslerim ağrır mı bi zararı olur mu ? Siz nasıl yaptınız anneler

Bende aynı siz gibi yaptım.4 aylıktı başladığımda işe. 2 defa sağdım öğlen gittim emdi. Erken çıktım. 1 yaşa kadar böyle devam ettim. Annem kaşıkla verdi bisüre sağdıklarımı sonra biberona alıştı.

Merhaba, bebeğim 3 aylık ve haftaya doğum iznim bitiyor , başlama yapmam gerekiyor. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. 1.5 saat süt iznim var günlük. Öğle aralarıda 1 saatim var. Ev ve iş yerim arası mesafe arabayla 5 dk. 1.5 saatlik iznimi öğleden sonra işten erken çıkarak kullanmak istiyorum. Sürekli süt izni diye gidip gelmeme pek müsade etmezler. Yani bi öğlen 12-1 arası eve gideceğim ve 3 buçuktada işten çıkacağım. Süt sağma makinam var. Günde 2-3 kez süt sağmam gerekecek. Göğüslerim ağrır mı bi zararı olur mu ? Siz nasıl yaptınız anneler
Merhabalar yarım gün kısmı çalışma hakkınızda var 3 veya 4 ay... çalıştığınız günün ödemesini iş yeri veriyor kalani ise devlet veriyor tam maaş alıyorsunuz yani

Bende aynı siz gibi yaptım.4 aylıktı başladığımda işe. 2 defa sağdım öğlen gittim emdi. Erken çıktım. 1 yaşa kadar böyle devam ettim. Annem kaşıkla verdi bisüre sağdıklarımı sonra biberona alıştı.
Teşekkürler cevabınız için. Sütünüzü artırmak için birşey yaptınız mı ?

Teşekkürler cevabınız için. Sütünüzü artırmak için birşey yaptınız mı ?
Sütü artırmak için ekstra bişiy yapmadım. Ama ayırmadım gaz yapar diye yememezlik yapmadım. Emzirerek kilo verdim.
O kısmi çalışma işçiye de var diye biliyorum bi konuşun işyeriyle eğer uygunsa düşünebilirsin. Ama yok ben maaşımın tamamını isterim ihtiyacım var dersen o ayrı.

Back
X