T trbb Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2023 9 4 6 26 Çarşamba 21:55 Konu Sahibi Konu Sahibi trbb #1 Bebegim neredeyse 1 yasina giricek bu ara fazla emiyor. Ve adetim biraz gecikmiş durumda. Kasık ağrılarım var yasayan var mı
Bebegim neredeyse 1 yasina giricek bu ara fazla emiyor. Ve adetim biraz gecikmiş durumda. Kasık ağrılarım var yasayan var mı
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.856 686 38 27 Çarşamba 21:58 Konu Sahibi Konu Sahibi trbb #2 trbb .!.: Bebegim neredeyse 1 yasina giricek bu ara fazla emiyor. Ve adetim biraz gecikmiş durumda. Kasık ağrılarım var yasayan var mı Genişletmek için tıkla... Hamile olabilir misiniz
trbb .!.: Bebegim neredeyse 1 yasina giricek bu ara fazla emiyor. Ve adetim biraz gecikmiş durumda. Kasık ağrılarım var yasayan var mı Genişletmek için tıkla... Hamile olabilir misiniz
T trbb Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2023 9 4 6 26 Çarşamba 22:26 Konu Sahibi Konu Sahibi trbb #3 incim1 .!.: Hamile olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Yani olmak istemediğim icin onu düşünmüyorum ki eşim bende eminim diyor yani yanlışlıkla falan birsey olmadı
incim1 .!.: Hamile olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Yani olmak istemediğim icin onu düşünmüyorum ki eşim bende eminim diyor yani yanlışlıkla falan birsey olmadı