Emzirirken adet olamama

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
53
Arkadaşlar merhaba. 7 aylık bebeK anne hala emziriyor. Adet olamıyor Çok şiş. Adet söktürücü ilaç kullanabilir mi. Adet olmak için emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyor ne tavsiye edersiniz

Kullanmamalı vaktini beklemeli bebeklerimiz için mecbur katlanıyor bebeğini emzirmeyi bıraksa bile hemen adet olamaz emzirdiği için prolaktin hormonu yüksek buda adet olmayı engelleyebilir

Benim 3 buçim ay oldu hala olmadım.. arkadaşım 9 ay olmadı.. adet olmak için bebeği sütten mi kesecek.. 7 aylk bebek icin biraz gaddarca bir düşünce değil mi ?

Arkadaşlar merhaba. 7 aylık bebeK anne hala emziriyor. Adet olamıyor Çok şiş. Adet söktürücü ilaç kullanabilir mi. Adet olmak için emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyor ne tavsiye edersiniz
Ben tam 22 ay regl olmadım. Ancak şişligim falan yoktu. Doktorlar da şişlik, ödem vs. olmayacağını söylüyor. Çünkü regl döngüsü hiç başlamamış durumda. Arkadaşınızın şişliği yedikleri ile ilgili olabilir. Mesela gluten hassasiyeti olabilir. Keza süt ürünleri. Ya da süt yapar düşüncesi ile tatlı şeyler mi yiyor? Basit karbonhidrat vücutta çok su tutar.

Ben dogumdan 40gun sonra adet olmama ragmen 10 ay gecti her ay düzensiz oldum olmama rağmen emziriyoruz sonucta bebeği sütten kesmesinin hic bir anlamı yok sadece bekleyecek

Bence beklesin ilk cocugumda 5 ay diğerinde 4 ay sonra oldum. Dr 1 seneye kadar normal 1 senden sonra olmazsa ilaca başlariz dedi

Bebeğim 11 aylık daha yeni adet oldum
Kafasına göre ilaç kullanmasın sütten bebeğe geçiyor. Durumu çok normal. Bu kadar endişeli ise bir jinekoloğa gidebilir. Ayrıca emen bebek memeden mi kesilirmis ya. Yapmayın Allah aşkına.

Back
X