Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar oğlum emerken emmeyi yarıda kesip ağlamaya başlıyor emer emmez gaz sancısı başlıyor ve uzun zaman alıyor çıkması ve her emme işkenceye dönmeye başlıyor lütfen bi tavsiye
Henüz 41 günlük günde 4 fincandan fazla rezene içiyorum yediklerimdede saydıklarınıza dikkat ediyorum ama memeyi tutuyo birazcık emiyo basıyo feryadı normalde uslu ve uysal ama emerken huysuz ve acı cekıyor
Keşke öyle olsa ama değil saat şimdi 4.25 en son 12/01 gbı emzirmiştim 03.40 gbı uyandım emzirmek için o istemeyince bu defada emmek istemedi yarın saatten faz uğrastım uyandırıp vermk ı ın ama olmadı bu durum benı korkutuyor dr a gı
agizinin icinde pamukcuk varmi ona bakin.. benim oglumda ilk 2 ay gaz sancisindan emmez aglardi memeyi birakicak diye cok endise ettim ama geciyor hepsi biraz sabir zamanla duzeliyor