Emzirirken antidepresan/anksiyete panik atak

Emzirirken kullanabileceginiz ilaclar vardir sanirim bi doktora gitseniz. Bende de anksiyete var. Cok zor. Bi de bebisle beraber cok cok zor oluyordur.

aslında tipik anksiyete krizleri işte...
kalp çarpıntısı, kollarda ellerde uyuşma
uykudan sıçrayarak uyanma
ya sürekli uyuma isteği ya da uyuyamama
ağlama krizleri

1 aydır yok gerçi çoğu belirti ama ağlama isteği bitmiyor pek.
en ufak bi durumda endişe basıyor...
Ağlama krizinin nedeni ne ki acaba

Canım ben emzirmeyi de kesemiyorum sende goreceksin o o kadar guzel bir hiski. Heleki bebegin memeye duskunse. Nasil hevesle emiyor. Benim ilginc bir sekilde hamileyken olmadı. Doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama insan riske edemiyor. Sende nasil belirtiler oluyor? Benim uykusuzluk yapmasa eger ben katlanirim gun icinde pek olmuyor çünkü
Ben bebeğimi emzirrirken ağır anksiyete geçirdim günde 9 10 kez atak geçiriyordum en uç seviyede yaşadım bu hastalığı gittiğim ilk doktor yarım bi ilaç verdi ben onu dinlemedim içmedim ilacı sonra profosöre gittim bebeği memeden kesmemi söyledi stres emiyor bebek ona da yazık sana da dedi düzenli uyuman lazım dedi ve ilaçlarımı kullanmak için bebeğim 10 aylıktı memeden kestim şimdi tam olarak iyileşenesem de DHAiyiyim çok şükür ama tam olarak geçmedi depersonalizasyon ve der alizayyom bile yaşadım siz de bu durumu yaşayan var mı

Back
X