Bebek Beslenmesi emzirirken boğmak :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

white_love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
79
44
10 gün önce doğum yaptım. Bebeğim Saat başı emmek istiyor ve gece de gündüz de uykusuz kaldığım için belli bir süre sonra uyukluyorum emzirirken. Allah'ım korusun uyuyakalınca boğulacak diye çok korkuyorum. Emzirirken uuyuklamamanın bir yolu yok mu :KK43:

Kesinlikle yatarak emzirmeyin mumkun oldugunca dik oturur pozisyonda olun. Biseylerle ilgilenin. Ben de cok korkardim bundan, cevremde de hikayeler duymustum... emzirirken biseyler yerdim uyanik kalmak icin, ama tavsiye etmem feci kilo almistim :)

Oturarak ve Sırtını bir yere yaslamadan emzir
Hepimiz geçtik o süreçlerden bir aylık olana kadar sıkacaksın dişini
Allah esirgesin uykusuzluk gerçekten zor

Allah bağışlasın babası da size yardımcı olmuyor mu? En azından gece belirli bi saatte sizi o gözlemlesin?

canim ya....yeni dogum yorgunluk cok normal...otursada uyuklican yatarken emzirirken de....cok dikkat et,eger cok uykun varsa esin de uyansin yaninda seni kontrol etsin,cok tehlikeli ilk zamanlar , insan ölü gibi yatiyor bilirim...
Sadece geceleri mama versen nasil olur ?
Ilk bebegim kucagimdan düsmüstü o kadar uykusuzdum ki, bi kere gögsümün altinda kaldi...allah korudu sükür :-)
Ikincide biraz daha deneyimliydim artik yas 30 a merdiven dayamis, uyku daha az sorun oldu :-)
ama esimi hep uyandirmisimdir, oda sag olsun basimda bekledi napsin...birkac haftaya düzelir ve alisirsin,uyudugun 2 saat bile yeterli olacak o zaman

Emzirirken telefonla ugrasin ben telefonu başka odaya koyuyorum onu kizim uyandığında alıp gelene kadar uykum açılıyor zaten. Emzirme bitene kadar KK da BDV ye bakıyorum. Konuları okudukça uykum feci şekilde açılıyor zaten :KK57:

10 gün önce doğum yaptım. Bebeğim Saat başı emmek istiyor ve gece de gündüz de uykusuz kaldığım için belli bir süre sonra uyukluyorum emzirirken. Allah'ım korusun uyuyakalınca boğulacak diye çok korkuyorum. Emzirirken uuyuklamamanın bir yolu yok mu :KK43:

Eşiniz sizinle uyanıp sizi lafa tutmalı ve uyumanizi engellemeli

Emzirirken telefonla ugrasin ben telefonu başka odaya koyuyorum onu kizim uyandığında alıp gelene kadar uykum açılıyor zaten. Emzirme bitene kadar KK da BDV ye bakıyorum. Konuları okudukça uykum feci şekilde açılıyor zaten :KK57:
Aman diyim cep telleri bebeklerden uzak tutalim, beyin kanserini tetikliyormus ( Evlerden uzak olsun )

canim ya....yeni dogum yorgunluk cok normal...otursada uyuklican yatarken emzirirken de....cok dikkat et,eger cok uykun varsa esin de uyansin yaninda seni kontrol etsin,cok tehlikeli ilk zamanlar , insan ölü gibi yatiyor bilirim...
Sadece geceleri mama versen nasil olur ?
Ilk bebegim kucagimdan düsmüstü o kadar uykusuzdum ki, bi kere gögsümün altinda kaldi...allah korudu sükür :-)
Ikincide biraz daha deneyimliydim artik yas 30 a merdiven dayamis, uyku daha az sorun oldu :-)
ama esimi hep uyandirmisimdir, oda sag olsun basimda bekledi napsin...birkac haftaya düzelir ve alisirsin,uyudugun 2 saat bile yeterli olacak o zaman
On günluk bebekmiş daha efsam kardeş yazık mama almasin daha şimdiden:KK66:

Sütün bolsa sağ, geceleri biberonla ver diyeceğim ama sütün azalır mı bu sebeple bilmem.

Son düzenleme:
Bende oyleydim oturarak emziriyordum ama o şekilde uyuyordum gözlerim açık bole olsa sende dikkat et uyuyup bebeği düşürme ve yanında biri olsun asla ve asla yatarak emzirme o daha çok küçük

dogru ya :110: bilemedim bak simdi....belki gecis süresi icin, dogar dogmaz mama yiyen bebeklerde var amao_O
Yinede en Mantiklisi Kocanin basinda durmasi dimi :KK68:
Evet o bebekler annesinin sütü gelmeyince mama takviyesi alıyorlar kan şekeri düşmesin diye. Misal benim kızım:KK28: esi uyandırmak en mantıklısı dediğin gibi evet :KK66:

X