emzirirken canım çok acıyo :'(

Benim bebeğim 3 aylık oldu bende ağlayarak emzirdim 1 ay boyunca yapmadığım kalmadı kullanmadığım krem kalmadı :-( en sonunda silverdin yara-yanık kremi kullandım İnanın çok işe yaradı çok rahatladım
Keşke bu kadar çok acimasa :( simdilik bu lansinoh kremle deniyorum ama olmazsa silverdini biliyorum cok basarili bi krem gercekten. Aklımda olsun tesekkur ederim

Göğüsteki yaralar için süper bişey var. Bir ayvanın çekirdeğini yarım çaybardağı suya koyun ve bir gün buzdolabında bekletin. Jöle gibi olacak onu sür hemen etkisini göreceksin. Çünkü ben gördüm. Mucize gibi.

Göğüsteki yaralar için süper bişey var. Bir ayvanın çekirdeğini yarım çaybardağı suya koyun ve bir gün buzdolabında bekletin. Jöle gibi olacak onu sür hemen etkisini göreceksin. Çünkü ben gördüm. Mucize gibi.
Biraz gec cevap veriorm ama okuyan olursa aydinlatici olur yaptim bende ayva cekirdegini gercekten mucize gb 2 gune yara gecti ve artik rahat emziriorm hala ilk almaya basladigi zaman azicik aciyo ama yara olmuyo artik ve aglamiorm en azindan :)

Back
X