- 11 Ekim 2021
- 80
- 11
- 25
- Konu Sahibi elifnur2727
Merhaba martta doğum yaptım emziriyorum bebeğim 5 ayı doldurdu sağlık ocağında verilen microgynon doğum kontrol hapı kullanabilir miyim sizler kullanıyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hap kullandınız doktor mu önerdiben 6 aydq sabah emzirmelerini azaltıp içiyodum. Sorun olmadı tam böyle bebeğin meme aramayacağı hareketli olduğu zaman öncesi içilebilir. İçilmemesi daha zararlı çünkü sürpriz bebek hayatı altüst eder.
Sormak lazım dediğiniz gibidoktorlar genel olarak önermiyor hormon içeren hiçbir doğum kontrol yöntemini emzirme döneminde. doktorunuza danışın bence.
Cuma günü gideceğim bebeğim de zaten 6 aylık olmuş oluyor soracağım kullanabilirsin derse kendileri de veriyordu diye biliyorum isterim ücretsiz olarak almış olurumEmzirme döneminde progesteron içeren doğum kontrol hapları kullanılabiliyor. Yine de doktorunuza danışırsanız sizi daha iyi yönlendirir.
Kadın doğum mu izin vermedi sağlık ocağı mıBenim doktorum doğum kontrol hapina izin vermemişti emzirirken
Kadın Doğum vermedi spiral ve 3 aylık iğne olabilir dediKadın doğum mu izin vermedi sağlık ocağı mı
Anladım sağlık ocağı veriyor diye duydum çünküKadın Doğum vermedi spiral ve 3 aylık iğne olabilir dedi