Emzirirken dolgu botoks yaptıran var mı

Merhaba kızlar hamilelikte yaptıramadım, emzirme de yaptıran var mı acaba dolgu botoks .
Öncelikle bebeğinizi ve sizi kutluyor,hayırlı bir ömür diliyorum.Lütfen emzirme süresince sadece dolgu ve botoks değil,hiçbir iğneli medikal estetik işlemi yaptırmayın.Her ne kadar kullandığımız ürünler güvenli de olsa işi şansa bırakmamak ve bebeği korumak gerekir.Emzirme sonrasını beklemek en doğrusu.İyi günler diliyorum.www. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar hamilelikte yaptıramadım, emzirme de yaptıran var mı acaba dolgu botoks .
Merhabalar benim bebeğim 15 aylık hala emziriyorum kolajende kullanıyorum dudak dolgusuda yaptırıyorum 6 aylık ilk süreç geçtikten sonra başladım kendi görüşüm

Merhaba, bende bebeğim 6 aylık olduktan sonra doktorumla konuştum ve ek gıdaya adapte olduktan sonra 9ayda botoks uygulaması yaptırdım.. Doktor'um lokal bir uygulama olduğunu ve süte geçmediğini belirtti. Halada yaptırıyorum. Sonucta annelerinde kendini iyi hissetmesi bence çok önemli. Yıkılmış bakımsız bı anne olmak istemem. Yaptır bnce :)

Bende yaptırmıştım dolgu da botoksta bir sorın yaşamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…