• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Emzirirken ertesi gün

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.899
625
73
26
Hanımlar eşimle biranlık prezervatifsiz ilişki oldu ilişki esnasında boşaldıgını anlamamış ilk defa böyle oldu içime gelip gelmediğini anlamadık ertesi gün hapı aldım ertes72 diye kullanma talimatında 8 saat emzirmeyln diyor bilginiz var mı acaba kızım 4 aylık doktorumuza ulaşamadım

Bende bı keresinde korunma ragmen şüphelendim ve ilacı aldim.yan etkileri o kadar fazlaydı mi hamile kalsam daha iyiydi diyip kullanmadım.

Ertesi gün hapı alınca emziremezsin ayrıca 70 kilo üstünde de etkinliği az ertesi gün yerine spiral taktırsaydın emzirme etkilenmezdi kiloluysan boşuna emzirmeyi etkiledin

Ertesi gün hapı alınca emziremezsin ayrıca 70 kilo üstünde de etkinliği az ertesi gün yerine spiral taktırsaydın emzirme etkilenmezdi kiloluysan boşuna emzirmeyi etkiledin
5 yıllık evliyim ilk defa başımıza geldi nasıl böylebir cahillik yaptık diye vicdan azabı duyuyoruz

5 yıllık evliyim ilk defa başımıza geldi nasıl böylebir cahillik yaptık diye vicdan azabı duyuyoruz
Sen bi de kilolusun sanırım boşuna kullanmış olabilirsin sağım yapmıyo muydun? Spiral dene doktorla konuş 5 gün içinde kullanınca gebeliği önler bu riski alamam dersen

Hanımlar eşimle biranlık prezervatifsiz ilişki oldu ilişki esnasında boşaldıgını anlamamış ilk defa böyle oldu içime gelip gelmediğini anlamadık ertesi gün hapı aldım ertes72 diye kullanma talimatında 8 saat emzirmeyln diyor bilginiz var mı acaba kızım 4 aylık doktorumuza ulaşamadım
Sagip dökün vermeyin. Mama alıyor mu bebeğiniz. Almıyorsa problem

Bende kızımı emzirdiğim dönemde kullanmıştım bir kere. 3/4 aylık falandı. Prospectusun talimatına uyarak 8 saat emzirmemiştim.

Ertesi gun hapi dediginiz dogum kontrol hapinin konsantresi. Universitedeyken ertesi gun hapi alamazsak/bulamazsak diye unlu bir markanin seminerinde gencler sormustu, firma temsilcisi onermiyoruz ama cok mecbur kalirsaniz 2-3 tane d kontrol hapi da ayni isi gorur demisti.

Back
X