Emzirirken mi pekiBende bı keresinde korunma ragmen şüphelendim ve ilacı aldim.yan etkileri o kadar fazlaydı mi hamile kalsam daha iyiydi diyip kullanmadım.
Evet küçüktü kızım ama dediğim gibi kullanmadım ben hapıEmzirirken mi peki
5 yıllık evliyim ilk defa başımıza geldi nasıl böylebir cahillik yaptık diye vicdan azabı duyuyoruzErtesi gün hapı alınca emziremezsin ayrıca 70 kilo üstünde de etkinliği az ertesi gün yerine spiral taktırsaydın emzirme etkilenmezdi kiloluysan boşuna emzirmeyi etkiledin
Sen bi de kilolusun sanırım boşuna kullanmış olabilirsin sağım yapmıyo muydun? Spiral dene doktorla konuş 5 gün içinde kullanınca gebeliği önler bu riski alamam dersen5 yıllık evliyim ilk defa başımıza geldi nasıl böylebir cahillik yaptık diye vicdan azabı duyuyoruz
80 kiloyum evet kiloluyumSen bi de kilolusun sanırım boşuna kullanmış olabilirsin sağım yapmıyo muydun? Spiral dene doktorla konuş 5 gün içinde kullanınca gebeliği önler bu riski alamam dersen
İşte sende o hap işe yaramaz boy kilo bak yazar herhalde vücut kilo indeksine bak risk alma hemen bakır spiral taktır gebelik oluşmadan bu risk var çünkü80 kiloyum evet kiloluyum
Sagip dökün vermeyin. Mama alıyor mu bebeğiniz. Almıyorsa problemHanımlar eşimle biranlık prezervatifsiz ilişki oldu ilişki esnasında boşaldıgını anlamamış ilk defa böyle oldu içime gelip gelmediğini anlamadık ertesi gün hapı aldım ertes72 diye kullanma talimatında 8 saat emzirmeyln diyor bilginiz var mı acaba kızım 4 aylık doktorumuza ulaşamadım
Doktorumla konuştum aldığım ertesi gün hapının emzirirken sorun olmayacağını söylediSagip dökün vermeyin. Mama alıyor mu bebeğiniz. Almıyorsa problem
Haklısnız ama doktorumuz öyle deyince bilemedim yinede ben sütümü sağıp mama vermeyi düşünüyorumBende kızımı emzirdiğim dönemde kullanmıştım bir kere. 3/4 aylık falandı. Prospectusun talimatına uyarak 8 saat emzirmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?