- 2 Ağustos 2017
- 1.231
- 1.567
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o kremden hiç memnun kalmadım, 2 paket kulkandım ve hatta iyileşme süremi uzattı diyebilirim.
Bana zeytinyağı çok iyi geldi. 1 haftada toparladı. Hem emzirmeden yıkama silme derdide olmadı.
Zaten meme yağı emiyoPeki sutun tadını değiştirip bebisim göğsünü almamazlik yaptı mi .. Ya hic iyilesmiycekmis gibi geliyor surekli emzirmek zorundasın mama vermek istemiyosan daha yeni çünkü ..
Tugce16 aldınız mı ilacı nasıl oşdunuz bide ilk bebek sanırım bende ilk bebeğimde çok çektim hatta bildiğiniz mastit olmuştumm dr a bile gittim z.yagı sürüyorsum bebeğin ahzına bile gitse sorun olmaz arkadaşlar..
Bende bütün önerileri denemeye calisiyorum çok tesekkur ederim
Insallah ayva cekirdeginin faydasi olur canim tanidigimin gogsunu ben gordum sanki kopucak gibi resmen ayrilmis cok kotuydu ama bu cok iyi geldi Canim ayrica mesela avent gogus ucu satiliyor emzirirken takamak icin ayni biberon ucu gibi ondanda alabilirsin
Aldim ondanda ama o daha da acitti canımı onu bende su an Kremi felan sürdükten sonra koruma amacli tanıyorum göğüs pedine krem bulasmasin daha iyi etki gostersin diye ama bakalim doğru mu yPiyorum yNlis mi bilmiyorum
valla canim her annede ilk hafta alisana kadar sizliyor ama ben ne yalan soyliyim arada mamada verdim, aslinda annem verdi beni uyandirmiyordu geceleri normal dogum yapmistim zor gecti zaten cokta aciyordu. Ama emzirirken iyi tuttur bebegini agzini kocaman acsin. Duzgun tutmayincada cabuk yara oluyor. Devamli emmeye gelincede bebek tabi iyilesmeye vakit olmuyor. Umarim ayva cekirdegin faydasini gorursun.
İnsallah canim bende bazen sutu sagiyorum gece veriyorum ama iyilesemeden tekrar emzirmek zorunda kaliyorum .. Bebeğim hic tam kavramiyor minicik ağzını açıyorum sonra yine bakıyorum emmeye başlayınca ucuna gelmis
Gunaydin arkadaşlar 5 gun önce sezeryanla dogum yaptim bebeğim emiyor fakat emzirmek eziyet gibi geliyor bana uçları yara oldu lanolin krem kullanıyorum .. Öneriniz var mi iyileşmesi yara olmaması için yapabileceğim yintem
Canim ucuna geliyorsa demekki gevsek tuttuyorsun. Soyle soyliyim bebeginin burnu gogsune degsin o kadar cok sok agzina gogsunu, dikkat et burun delikleri tikanmasin. Sen bebegin uzerine egilerek gogsunu goturme. Kendin dik otur sirtini yasla bebeginide sonra gogsune yanastir. Insallah canim en kisa surede bebeginde sende alisir ogrenirsiniz.
Benim bebegim sabirsizdi bas bas bagirirdi tabi bagirincada agzini kocaman acardi acmasada cenesine falan dokunurdum. Dedigin gibi az acti mi oyle tuttu mu cok acirdi gogsum
O krem bende de işe yaramamıştı. Garmastan Pomat diye krem önerdi doktorum gerçekten çok hızlı bir şekilde geçirdi. Tavsiye ederim.
Emzirirken diğer elinle göğsünü alttan destekle mutlaka bebişinin ağzının göğüs ucuna inmemesi için, benimkisi 3 aylık olacak neredeyse hala alttan destekliyorum![]()
merabalar bnimde oyle olmustu sadece sac teli gibi incecik bi parca tutuyordu kopcak diye korkuyodum hoplayarak kivranarak emzirmeye calisiyodum yuzum kipkirmizi oluyodu hersey denedim gecmedi o silikon uc gecirdi bi kac takmada bile farketti iyilesmeye basliyodu mutlaka kullanin onu hala izleri var gogus ucum ameliyatli gibi sanki mosmor gecmis olsunGunaydin arkadaşlar 5 gun önce sezeryanla dogum yaptim bebeğim emiyor fakat emzirmek eziyet gibi geliyor bana uçları yara oldu lanolin krem kullanıyorum .. Öneriniz var mi iyileşmesi yara olmaması için yapabileceğim yintem
merabalar bnimde oyle olmustu sadece sac teli gibi incecik bi parca tutuyordu kopcak diye korkuyodum hoplayarak kivranarak emzirmeye calisiyodum yuzum kipkirmizi oluyodu hersey denedim gecmedi o silikon uc gecirdi bi kac takmada bile farketti iyilesmeye basliyodu mutlaka kullanin onu hala izleri var gogus ucum ameliyatli gibi sanki mosmor gecmis olsun