Emzirirken gogus uclarim cok sizliyo

Alışkanlık için diyosun dimi canim peki40 'ndan sonra alisir bırakır mi memeyi yoksa memeye alıştığı için o sadece alternatif mi olur simdilik hersaat uyanıyor ve kaşıkla yarısını aliyo yarısı onlukte kaliyo pek kaşıkla beceremedik sonrada kaşıkla meme gelmesini beklerken sinirlenip sinirlenip pes ediyo yemekten yetişkin adam gibi :)

Evet aliskanlik icin. Anne sutuyle birlesebilen biberonlar var onlardan alabilirsin. Ama 2 aya kadar günde 1 kereden fazla vermeni tavsiye etmem. 40 indan sonra istahli olursa ve emmesi düzene binerse büyük ihtimal birakmaz ama yine de belli olmaz. Biberon kendiliginden aktigi icin bebegin emme refleksini koreltiyor.

Evet aliskanlik icin. Anne sutuyle birlesebilen biberonlar var onlardan alabilirsin. Ama 2 aya kadar günde 1 kereden fazla vermeni tavsiye etmem. 40 indan sonra istahli olursa ve emmesi düzene binerse büyük ihtimal birakmaz ama yine de belli olmaz. Biberon kendiliginden aktigi icin bebegin emme refleksini koreltiyor.

Tesekkur ederim canim oyle yapayim bundan sonra biberonda verince doyuyor hissediyorum memede sanki surekli aç gibi doymuyor mizirdaniyor biberonda alınca rahat uyuyor

Başka ekstra bi tedavi uygulamadin dimi canim

Ben lansinoh kullandim kendi sütümü surekli akitip surdum ve soğan rendeleyip koydum baska tedavi uygulamadim ama sen gecene kadar uygulayabildigin şeyleri uygula. Bir de lansinoh bir günde ise yaramıyor 1 hafta filan her emzirmede sureceksin.

Ben lansinoh kullandim kendi sütümü surekli akitip surdum ve soğan rendeleyip koydum baska tedavi uygulamadim ama sen gecene kadar uygulayabildigin şeyleri uygula. Bir de lansinoh bir günde ise yaramıyor 1 hafta filan her emzirmede sureceksin.

Tamam canım teşekkür ederim soganda deneyeyim. Lansinohun hiç faydasını görmedim canım düzenli kullandığım halde garmastan kurutuyo ondan memnunum fakat ben iş memenin ucunu tuttuğu için tekrar başa donuyoruz

Merhaba. Memeyi bebeğe vermeden biraz süt sıkıp göğüs ucunu yumuşatmak ve hafif çekiştirerek belirginleştirmek benim ilk anda duyduğum acıyı azaltıyor. Sizde de işe yarayabilir.

Merhaba. Memeyi bebeğe vermeden biraz süt sıkıp göğüs ucunu yumuşatmak ve hafif çekiştirerek belirginleştirmek benim ilk anda duyduğum acıyı azaltıyor. Sizde de işe yarayabilir.

Haklısınız bunu düşünmemiştim fakat çevresi ve uçları önceden birazcık hassaslastigi için o can yakıyor galiba

Canim bende senin gibi sık sık şaşırıyorum canim yorulup uyuyakaliyor sonra tekrar emmek istiyor bide sariligimiz vardionun için bende surekli emzirmek zorundaydım denemedigim herkesin söylediği herseyi denedim hicbir iyileşme gormedim belki bunyeden bünyeye değişir bilemem ama garmastan iyi geliyo fakat hic düzenli kullanamiyorum bebeğim heran tetikte
Bana garmastan da yaramadi mutlka iki saat kaldi ilac gogusumde aslinda ama hic fayda gormedim nasil kullanmak lazim acaba

Bende her emzirme sonrasi suruyorum ve en az iki saat emzirmiyorum ardindan ama yine de hic fayda etmedi

Bunyeden bunyeye farklilik gosteriyordur demekki ben cok faydasini gordum evet yine sizliyor tamamen dogum oncesi haline dondu diyemem ama kanamadir acilan yariklardir bunlari onledi

Back
X