emzirirken hamile kaldım

evdeyim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
50
0
16
Ordu
bugün doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 22 aylık bir oğlum var ve hala emziriyorum nasıl olacak nasıl yapacam bilmiyorum oğluma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor benim gibi olan var mı acaba yada yardımcı olacak bana bir akıl verin ne olur ben nasıl yapacam nasıl ayıracam memeden oğlumu

bugün doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 22 aylık bir oğlum var ve hala emziriyorum nasıl olacak nasıl yapacam bilmiyorum oğluma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor benim gibi olan var mı acaba yada yardımcı olacak bana bir akıl verin ne olur ben nasıl yapacam nasıl ayıracam memeden oğlumu

oğlun 2 yaşına gelmiş canım maşallah. Tam zamanı bence 2. bebeğin. Çok bile emmiş kerata. Biraz da kardeşi emsin :1:

Hiç de haksızlık falan yok annede süt bitti diyin :1:

zaman ilerledikçe sütten kesmek zorlaşır.fazlasıyla emmiş bence. vitamine minerale ihtiyacın var.onu da emzirerek verirsen öteki bebeğe bişey kalmaz..bir de senin bünyen var tabi..onu da düşün.

Bence de ikinci bebek icin tam.zamani; tabiki bu size ait bi karar.
Maasallah baya emmis oglunuz. Bundan sonra bol bol beslenerek biz büyüklerin yeme düzenine alisabilir yavas yavas.
Karninizdaki yavruya vitamin mineral gitmesinden ziyade, emzirmek rahimde kasilmalara neden olacagi icin düsüklere neden olabilir allah korusun.
O nedenle kesin bence sütten. Aci sürün memenize. Süt bitti aci oldu diyin. En sonunda vazgececektir. Haklsizlik falan yok. Karninizdaki de bir can. İkisi de sizin evladiniz.

Merhaba,
Benim oglum 18 aylikti 2.ye hamile kaldigimda. Inan seni cok iyi anliyorum ama 1,5tan sonra zaten artik memeden yavas yavas kesmek gerekiyor. Tam vakti. Su an sadece keyiften emiyor senin oglan:) zaten sutunun de kalitesi kalmadi.
Ikinci bebegimi kismetse 18 gun sonra doguracagim. Emzirdikten sonra kalan sutu sagip, bir kismini dondurucuya atip bir kismini da ilk cocuguma vermeyi dusunuyorum. Asil sutun en kaliteli ve koruyucu oldugu donem ilk yil. Boylece yeniden anne sutu almis olacak ve bu kis iyi korunacak.

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin benim aolum 7 mart doğumlu 10 ayımız bitmek üzere ve benim adetim 1 ocaktı ne gelen var ne giden güşünmekten piskolojim bozuldu pazartesi randevum var inşallah bişey yoktur aslında çok istiyorum ama oğluma haksızlık yapamam rabbim hiç olmayanlara nasip etsin ilk önce sende üzülme seninkinin tam zamanı:16:

Cevaplarınız için teşekkür ederim hepiniz tam zamanı olduğunu söylemişsiniz biraz olsun içimi ferahlattınız aslında ben seneye düşünüyordum ama bu yıl oldu belkide nasip böyleymiş artık her şey için hatırlısı

hayırlı olsun canım miniğin..artık senin tosun emmiş emeceğini:9: ee dinen de zaten 2 yıl emzirin diyor..hemen kesin miniğin o vitamine minerale çokk ihtiyacı varr çok..
keyifli bir hamilelik geçirin inşaallah..:8:

aynısı benim başıma geldi ama benim kızım 1 yaşındaydı kesmek zorunda kaldım ama senin oğlun iki yaşında olmuş bence hiç haksızlık olmaz kısmetini içmiş o sıra kardeşinde :)))

Back
X