emzirirken hamile kalinir mi?

Dogumdan sonra mi eger dogumdan sonra adet gormediysen ben de adet olmamistm uc aylik olana kadar da hic bir gebelik testinde bile cikmadi doktor en son ultrason da bakmsti ancak oyle ogrendik

Dogumdan sonra mi eger dogumdan sonra adet gormediysen ben de adet olmamistm uc aylik olana kadar da hic bir gebelik testinde bile cikmadi doktor en son ultrason da bakmsti ancak oyle ogrendik
Bn test yaptim ckmadi daha hic doktora da gtmedim adet de olmadim dogumdan bu yana

Benim de aynen öyleydi kendi yaptıklarımda çıkmadı bırak hastanede yapılan kan testlerinde de cikmamisti o yüzden ben şok oldum doktor bile şok oldu bin de bir ihtimalle olabiliyormuş yani eğer istiyorsan inşallah yüce rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat verir

Insallah Canim saol bir haftaya kadar gtcem hastaneye hayirlisi bakalm

Kalınır tabikideee
Emziren anneler için tek hormonlu iğneler var sağlık ocağından dok. Bilgi alabilirsin

Nedendir bilmiyorum canım ama hala adet olmadıysan gebelik testini yenile hamileliğin ilk zamanları da aynı adet olacakmış gibi bir his ağrı sızı batma tarzı şeyler oluyor hele ki korunmuyorsan bence tekrarla

Nedendir bilmiyorum canım ama hala adet olmadıysan gebelik testini yenile hamileliğin ilk zamanları da aynı adet olacakmış gibi bir his ağrı sızı batma tarzı şeyler oluyor hele ki korunmuyorsan bence tekrarla

Canım eğer hala adet olmadıysan tekrar bir gebelik testi yaptırı hamileliğin ilk zamanları da aynı adet olacakmış gibi bir his oluyor benim lekelenme tarzında olmamıştı sadece bir sefer bildiğin kan geldi ben adet oluyorum sandım ama adet olamadım o yüzden belki benim ki gibi olur

Süt korur mantığı diye birşey yoktur.
Doktorlar bas bas bunu anlatıyor, buna güvenmeyin diye.
Süt verilen dönemde bazı kadınlar adet görmez, ama bende öyle olmamıştı mesela.
Doğumdan sonra düzenli bir şekilde adetim gelmeye devam etmişti.

İğne ve hap tabii ki kullanmayın, emzirme döneminde doktorlar bu tarz korunmaları tavsiye etmiyor.
eğer yakın bir zamanda çocuk düşünmüyorsanız gidin bir spiral taktırın, sizin de kafanız rahat etsin eşinizinde.
Çocuk istediğiniz zaman çıkarttırırsınız.
Ben spiral taktırmadığıma çok pişmanım mesela...

Bende

NASIL cikmaz uc aylik bebek kan testinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…