Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 2 aylık bebeğim emziriyorum bi kaç kez korunmadan birlikte olduk adet olmadım spiral taktıramıyorum adet olmadığım için bugün az kanama gibi geldi acaba yerleşme kanaması bilmiyorum hamile olabilir miyim?
Öncelikle rabbim uzun ömür versin bebisinize, Süt korur diye bı durum yok, regli olmasa da vücut rutin yumurtlama düzenine dönüyor, o yüzden olma ihtimali var
Merhaba 2 aylık bebeğim emziriyorum bi kaç kez korunmadan birlikte olduk adet olmadım spiral taktıramıyorum adet olmadığım için bugün az kanama gibi geldi acaba yerleşme kanaması bilmiyorum hamile olabilir miyim?
Emzirirkende hamile kalabilirsiniz süt koruması diye birşey yok. Ama emzirme döneminde düzensiz adet görme de normal bir durum en doğrusu şüpheniz varsa test yapmak.