- Konu Sahibi zeyneptuba
bebeğim 6 aylık ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim ne yapacağıma karar veremiyorum sizce ne yapmalıym yardım edermisiniz
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim abim 3 aylikken annem bana hamile kalmis. bebekken biraz zor olacak ama ilerde cocuklarin sana cok tesekkur edecek. ben v3 abim arkadas gibi büyüdük. hic sikilmadik. beraber oyunlar oynadık. ne olur aklindan hiç öyle bisey geçirme bile. ki bunun gunahida cok buyukcellin cim sana da hayırlı olsun demelimiyim bilmiyorum.Ay çok zor bir durum ne karnımdaki bebeğime ne de yanımdaki bebeğime kıyamıyorum. Doğurursam oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor karnımda ki bebeğime kıysam( off çok zor ya maddi olarak da önemli ama daha çok manevi olarak ne yapacağım bilemiyorum.
Benimle aynı durumda olanları araştırıyorum onların nası karar verdiklerine bakıyorum bilmiyorum ama sanırım ikisine bakacak gücüm yok gibi ama kıyamıyorum da nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum. Allah herkese yardım etsin bide benim gibi olanlara ekstradan yardımcı olsun...