emzirirken hamile kalmak

Öncelikle hayırlı olsun :) Ne güzel işte ikiz gibi büyür giderler bence isabet olmuş eğer maddi manevi gücüm yetecek durumdaysa bende böyle düşünüyorum..

Tabi eğer sizde buna maddi ve manevi uygunsanız..

Daha yeni bir bebek sahibi olmuşsun annelik duyguların şu an tavan yapmış durumdadır onun için karnındakine kıyabileceğini sanmıyorum.Öte yandan çok da zor olur diye düşünüyorum.Bebeğin 1,5 yaşında olacak ve diğeri doğacak.Eğer sana yardımcı olacak biri varsa ya da bakıcı tutabilecek durumdaysan ve sen de hazırsan doğur tabi.Ne güzel arada çok yaş farkı olmaması.Arkadaş olurlar birbirlerine.

peki arkadasım hiç mi anlamadın doğumdan sonra adet görmüsmüydün benimde 4 aylık oğlum var ve emmek istemiyor herkez hamile olabilirsin tekradan gibi seyler sölüyo ama daha hiç adet göremedim o yüzden sordum

Aynısı anneminde kayınvalideminde başına geldi. Yalnız kayınvalidem hamileliğini 5-6 aylığa kadar farketmemiş. Önce emziriyorum ondan adet olmadım süt korur demiş, çocuk harekete başlayınca da gazdır midedir diye düşünmüş. Yakın çevresi ısrar edip de doktora gidince bakmış 5-6 aylık bebek. Bir kızın doğumu 28 Ekim Birinin ki 22 Ekimdir. İkiz gibi görümcelerim birlikte büyümüş.

Zor bir karar kucağında bir yavrun varken diğerine kıymaya karar vermek, Allah o yavrunun da rızkını verir işallah.

Rabbım kımseyı zorda bırakmasın ınsallah. Rabbım bebegınızı bagıslasın sıze karnınızdakınınde rızkı vardır elbet bundada vardır bı hayır bakabılcek durumdaysanız gercekten onuda buyutun derim kımseye dermensız dert vermezmıs hepsnın rızkı ayrı olurmus ALLAHIM ARATMASIN yokluklarını

canım öncelikle hayırlı olsun, bence sakın bebeğine kıyma, Rabbim onu da sana nasip etmiş, 2si büyür giderler işte ne güzel, bende Allah nasip ederse doğum yaptıktan bir kaç ay sonra yeniden tedaviye başlayacam..Allah'ım korusun ona kıyarsın, Rabbim diğerine bir musibet verir, ben korkarım böyle şeylerden..hakkınızda hayırlısı olsun, zor karar..

merhaba cnm benimde bebeğim 6.5 aylık ve bende bgn hamile olduğumu öğrendim.bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum şuan.allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşl.

cellin cim sana da hayırlı olsun demelimiyim bilmiyorum.Ay çok zor bir durum ne karnımdaki bebeğime ne de yanımdaki bebeğime kıyamıyorum. Doğurursam oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor karnımda ki bebeğime kıysam :(( off çok zor ya maddi olarak da önemli ama daha çok manevi olarak ne yapacağım bilemiyorum.

Benimle aynı durumda olanları araştırıyorum onların nası karar verdiklerine bakıyorum bilmiyorum ama sanırım ikisine bakacak gücüm yok gibi ama kıyamıyorum da nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum. Allah herkese yardım etsin bide benim gibi olanlara ekstradan yardımcı olsun...

Bende şuan 31+3 günlük hamileyim. Doğumdan sonra hemen adet olunmuyormuş. Süt korur falan diyorlar.
Bende şimdiden kara kara onu düşünüyorum tekrar hamile kalırsam anlamassam naparım falan diye.
Ama çok yüksek ihtimal aldırmazdım kıyamazdım.
Allah yardımcın olsun cnm çok zor bir karar. Eşin ne diyor peki onun kararıda çok önemli.

Dikkatli olmalısın süt korumayabiliyor.. Eşim bana bıraktı en zoru da bu tabii. yapabileceğine inanıyorsan yap diyor ben isterim ama seninde istemen önemli vs..diyor. Hani derler ya aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık aynı ben yani:) aldırmasam bakabilecekmiyim aldırsam acaba olsaydı nasıl olurdu diye içim içimi yiyecek

bizdede durum aynen böyle zeynepcim eşim kararı bana bıraktı bu dediğin gibi dahada zor.napıcam hiç bilmiyorum ben işin maddi tarafını gçtim manevi tarafındayım kızıma yetebilirmiyim ona bakabilirmiyim 2 küçük bebekle yaşam nsl olur bunlardayım.ama içimdekinede kıyamıyorum of allahım ne zor bi durummuş ya

belki snn için zor olcak bakımları ama düşünsene ilerde 2 kardeş yaş araları çok az snn için çok iyi olcak..ve ona bakıp düşünceksin belkide ya sni aldırsaydım, ya canına kıysaydım yavrum diye sarılıp ağlıcaksın belkide..o canının bi parçası büyüdüklerinde de hayatının vazgeçilmez bi parçası olcak..yapma o yavruya.. doğur ve bağrına bas tıpkı diğer çocuğun gibi..oda snn çocuğun..henüz karnında belkide fasülye kdr olması bunu değiştirmez..

ALLAH onun rıskını verir arkadaşlar hiç düşünmeyin tüm içtenliğimle söylüyorum bu konuşmayı yaptığınız için bile çok üzüldüm aldırmak yetememek nedemek ya tabiki yeteceksiniz o sizin ya göz göre göre onu bir anne nasıl öldürür sakın arkadaşlar sakın ALLAH rızası için 33 haftada oğlumu karnımda kaybettim onun yaşaması için herşeyimden vazgeçerdim ama anlamadım öldüğünü karnımda kolumu bacağımı verirdim yaşatmak için ama ALLAH ım bana anlaştırmadan yanına aldı oğlumu lütfen bir anne olarak sizden istiyorum sakın kıymayın canlı canlı ALLAH a ne cevap verirsiniz öbür dünyada ha madem maddi sorunun var önceden önlemini alacaksınız arkadaşlar süt koruyo falan filan değil koruncaksınız bitti yani şöyle bişey var tabi sizler aldırcam da dememişsiniz ama sonuçta aklınızdan geçirmişiniz bakarsınız hanımlar ne güzel eviniz cıvıl cıvıl olur ya boşverin dourun gitsin:)

Merhaba, 6 aylık bebeğim var emziriyorum ve şuan 2.gebelik durumum var test yaptırdım 100,8 cıktı daha kese fln yok ortada 2 gunde bır kan vereceğim. Bu durumda bebeğimi emzirmemde sıkıntı olurmu acaba yaşayan varsa bilgi verirse sevinirim

cellin cim sana da hayırlı olsun demelimiyim bilmiyorum.Ay çok zor bir durum ne karnımdaki bebeğime ne de yanımdaki bebeğime kıyamıyorum. Doğurursam oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor karnımda ki bebeğime kıysam :KK43:( off çok zor ya maddi olarak da önemli ama daha çok manevi olarak ne yapacağım bilemiyorum.

Benimle aynı durumda olanları araştırıyorum onların nası karar verdiklerine bakıyorum bilmiyorum ama sanırım ikisine bakacak gücüm yok gibi ama kıyamıyorum da nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum. Allah herkese yardım etsin bide benim gibi olanlara ekstradan yardımcı olsun...
benim abim 3 aylikken annem bana hamile kalmis. bebekken biraz zor olacak ama ilerde cocuklarin sana cok tesekkur edecek. ben v3 abim arkadas gibi büyüdük. hic sikilmadik. beraber oyunlar oynadık. ne olur aklindan hiç öyle bisey geçirme bile. ki bunun gunahida cok buyuk

Back
X