Emzirirken hamile kalmak

daimonion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
52
3
36
35
Ağrı
20 aylık kızım var 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim kızım memeye çok düşkün ben de emzirmek istiyorum bu durumda olup emziren var mı sürekli emmek istiyor karnıma baskı uygulayacak bu sıkıntı olur mu acaba

doktorunuza sorun bence. ayrıca ben bir ay sonra doğum yapacağım. 3 yaşındaki kızım hala kucağımda... sarılır, yatar... doktor sorun olamayacağını söyledi.

doktorunuza sorun bence. ayrıca ben bir ay sonra doğum yapacağım. 3 yaşındaki kızım hala kucağımda... sarılır, yatar... doktor sorun olamayacağını söyledi.
2 hafta sonra kontrole çağırdı o zaman soracağım teşekkür ederim fakat bu konuda da dr ların görüş ayrılığı mevcut ben de merak ettim emziren anne var mı diye

2 hafta sonra kontrole çağırdı o zaman soracağım teşekkür ederim fakat bu konuda da dr ların görüş ayrılığı mevcut ben de merak ettim emziren anne var mı diye
kuzenim emzirirken hamile kalmıştı. seninkinden daha da küçüktü çocuğu. o emzirmeye devam etmişti. doktoru zararı olmaz devam et demişti. iyi bir profa gidiyordu.

zaten bu aydan sonra kesebilirsiniz de... 24 ay sonunda doktorlar tamamen kesilmesini istiyor. çok da kalmamış. sağlıkla doğsun diğer evladınız da...
Azı dişleri çıkıyor tamamen memeye bağlı yaşıyoruz yavaş yavaş kesmeyi planlıyorum ne kızım üzülsün ne yeni bebek etkilensin istiyorum çokkk çok teşekkür ederim

Azı dişleri çıkıyor tamamen memeye bağlı yaşıyoruz yavaş yavaş kesmeyi planlıyorum ne kızım üzülsün ne yeni bebek etkilensin istiyorum çokkk çok teşekkür ederim
benim kızım da aşırı düşkündü. asla kesemem diye düşünüyordum. birkaç kez denedim ve benim psikolojim bozuldu. ben de çok ağladım enteresan bir şekilde. ama sonra zamana yayılmış bir çözüm buldum. gece gündüz emziriyordum. günde 10 kere emziriyorsam ilk hafta 8 e düşürdüm. ikinci hafta 6 ya düşürdüm. kademeli bir şekilde azalttım. en son sadece gece yatarken bir kere emziriyordum. onu da kestim ve iki gün mızmızlandı üçüncü gün unuttu. tamamen kesmem bir ayı buldu. kızım hiç etkilenmedi. benim de psikolojim bozulmadı hem de göğüs ağrısı çekmedim. nacizane bir tavsiye... sağlıkla büyüsün yavrularınız.

Allah razı olsun bu aydan sonra deneyeceğim inş

Merhabalar bende 14 haftalik hamileyim kızım 20 aylık ve aynen emmeye çok düşkün.bende 2 doktora da sordum ikiside emzirmenin sorun olmadığını söyledi. Fakat yavaştan artık kesmek lazım cok zor.şimdiden korkuyorum.çünkü emerek uyuyor nasıl yöntem izlesem bilemedim

Annem abimi emzirirken bana hamile kalmış ve sütü zehirlenmiş abim 6 aylıktan sonra emememiş doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…