- 20 Temmuz 2025
- 5
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi cilekleyla
-
Karbonhidrattan uzak durarak. Paketli gıdaları en en aza indirerek.Mrb bn kilolu hamile kaldım hamilelik sürecinde diyetisyene gittiğim için 10 kilo fln aldim dogumda bu 8 kilo gitti fakat emzirme döneminde sütüm azalınca yedim hicbiseye dikkat etmedim yaklaşık 5 kilo aldım emzirirken eriyen anneler nasil yaptınız bu işi lütfen yardım please emzirirken kolay verilir kilolar diyenler açıklayın sırrınızı nolur
E bu seferde sut azaliyorKarbonhidrattan uzak durarak. Paketli gıdaları en en aza indirerek.
Ekmeği sadece kahvaltıda tükettim.
E bu seferde sut azaliyor
Ekmek süt mü yapıyorE bu seferde sut azaliyor
E bu seferde sut azaliyor
Hayır ama karbonhidrat mesela bulgur pilavı mesela çorba bunlar sut yapior ekmek zaten tam buğday ekmeği yiyorum beyaz yiyemiyorumEkmek süt mü yapıyor
Bulgurdan daha çok anne sütü yapan besinler var. Ona gerek yok ki. Bulgur kompleks karbonhidrat içerdiği için vücuda enerji verir. O enerji de süt üretimini destekler. Doğrudan değil de dolaylı bir etkisi var yani.Hayır ama karbonhidrat mesela bulgur pilavı mesela çorba bunlar sut yapior ekmek zaten tam buğday ekmeği yiyorum beyaz yiyemiyorum
Yoo neden azalsın.E bu seferde sut azaliyor
Bende doğum sonrası bu şekilde forma girdimKarbonhidrattan uzak durarak. Paketli gıdaları en en aza indirerek.
Ekmeği sadece kahvaltıda tükettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?