Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Ben gündüzleri diyet modundayım ama akşamları kendimi kaybediyorum yemek konusunda. Sanki kilo vermk isteyen bn değilim. Kızlar beni motive edin çok kaçırdım bu aralar. Spor dersen zaten yok.

Göğüslerin emzirirkenmi büyüdü.
evet bekarken ve doğumdan önce 90-95 olan göğüslerim şimdi 105 beden oldu
zaten önceden de çok sıkıntılıydım.
2. ya da 3. çocuktan sonra inş.ameliyat olmayı düşünüyorum
bekarlıktan beri hayalim bu,anne tarafı da büyük göğüslü :KK43::KK43:

Bi arkadaşımında büyük hep toparlayıcı takıyo. Zayıfkadı bu yaz. Göğüsleridr küçüldü.

Bi arkadaşımında büyük hep toparlayıcı takıyo. Zayıfkadı bu yaz. Göğüsleridr küçüldü.
ben kafam taktım kaç senedir doğum yapayım estetik olacağım diye
benimkiler bir de sarkıktı önceden de şimdi de
toparlayıcılardan bıktım artık.sırt ağrısından ölüyorum :(((

ben kafam taktım kaç senedir doğum yapayım estetik olacağım diye
benimkiler bir de sarkıktı önceden de şimdi de
toparlayıcılardan bıktım artık.sırt ağrısından ölüyorum :KK43:((
Büyük olunca evet sırt ağrısı yapıyormuş. Büyük olduğu için sarkık gelir sana. Ben hem büyük hemde dik duran göğüs görmedim zaten.

Kızlar hadi güncel kiloları yazalım.
Başlangıç :60
Hedef 55
Güncel : 58.6 bu hafta sadece 200 gram vermişim :(
Sizde durumlar nasıl. Hani başlarkenki arkadaşlar nerdesinizzz.

Bende ve bizim sulalede de ayni problem. Bide mastit durumu yasiyorum simdi hepten cildiracagim... Uclari inek memesi gibi ve aci icerisinde... Sen gene dua et 120 oldu benim. Doktor sezaryen kadar zor oldugunu, ama acimi en aza indirebilecegini, emzirme sonrasi gorusmemizi soyledi... :KK43::KK43:

Bende ve bizim sulalede de ayni problem. Bide mastit durumu yasiyorum simdi hepten cildiracagim... Uclari inek memesi gibi ve aci icerisinde... Sen gene dua et 120 oldu benim. Doktor sezaryen kadar zor oldugunu, ama acimi en aza indirebilecegini, emzirme sonrasi gorusmemizi soyledi... :KK43::KK43:
Allah yardımcın olsun.

ALLAH kolaylık versin.ağrılarınız azalır inş.
mastit kötü oluyor ya benimki çok çok acımadı ama anlıyorum seni
off 120 mi :(( doğum maffetti bizi
bu arada göğüs ameliyatı mı sezaryen kadar zormuş orayı anlamadım:(

ALLAH kolaylık versin.ağrılarınız azalır inş.
mastit kötü oluyor ya benimki çok çok acımadı ama anlıyorum seni
off 120 mi :KK43:( doğum maffetti bizi
bu arada göğüs ameliyatı mı sezaryen kadar zormuş orayı anlamadım:KK43:
Hee evet yazarken atlamisim, mastit icin genel cerrah muayene etmisti, gogus ameliyatini sordum o sirada, oda sezaryen kadar zor oldugunu ama aciyi en aza indirebilecegini soyledi... :63:

Kızlar nasıl gidiyor. Bn yarım kilo almışım ne güzel. Platese başladım haftada 2 gün. 1 günde step. Sıkılaşmam lazım

Bende 2 ay önce doğum yaptım. Aldığım 15 kilonun önce 8 i gitmisti ama sonradan 2 kilo almışım. Yani simdi 9 kilo fazlam var :(

Geçen hafta bitki cayi icmistim güzel ve hizli kilo verdiriyor ama emzirdigim icin kızımı cok huzursuz etti ve onun da kilo alımını durdurdu o yüzden hemen biraktim bende

EliffVVav şu an kac kilosun ve kac olmak istiyorsun

Bebişim 15 günlük doğuma 87 ile girdim şimdi 85 im emziririyorum da bu ikinci doğum ilkinden bişey kalmamıştı çok mutsuzum bu kilolar çok zor gidecek sanırım :KK1:

Back
X