Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Bebişim 15 günlük doğuma 87 ile girdim şimdi 85 im emziririyorum da bu ikinci doğum ilkinden bişey kalmamıştı çok mutsuzum bu kilolar çok zor gidecek sanırım :KK1:
canim sadece 2 kilo mu gitti dogumda. Belki cok odemin vardir 40 in cikincaya kadar rahat veririsin 5 6 kilo. Bende oyle olmustu cunku

Ewet dogru ben dogumdan sonra 8 kilo vermiştim emzirdigim icin dikkat etmedim hemen 2 kilosunu geri almistim. Simdi yeniden diyete basladim 4 gün oldu 1 kilo gitti bile :) zaten emzirirken hizli veriliyor ve su icmeye dikkat edersen sutun de azalmiyor

Yarından itibaren başlıyorum dikkat etmeye bakalım ilk çocuğum da sütüm sz gelmişti uzun süre emziremedim bunda da öyle olacak diye pek yediklerime dikkat etmedim açıkçası ama bu kiloyla da devam etmek istemiyorum hiç bi kıyafetim olmuyo bugün bi kaç bişey denedim eski kıyafetlerimden hiç bişey olmadı yine hamile pantolonuna talim oldum çok canım sıkıldı o_O

Ayni bendeki durum canim yaaa kiyamammm..
Bak ne dicem ben kadinlar kulübünde cuma zatiflama yarislarina üye oldum cok motive ediyo. Sende katıl istersen

Mrb kızlar ben şubatta doqum yaptım doqumda 3kilo gitti sadece ya 50 kilo ile hamile kaldım 65le girdim 62 hala ve bu göbek nolacak bilmiyorum pantolon giyerken tshrt sokar gbi gobeqimi içime sokuyorum resmen;) nasıl gidecek bu göbek ya yardim ediiiinn sezaryen oldum ondan mi yaa

Yok canim benimki normal doğum ama benimki de öyle. . Simdi cuma zayiflama yarışmasına katıldım size de şiddetle tavsiye ederim çünkü cok motive ediyor tatlım

Nasıl diyet uyguluyosunz arkadaşlar yazarmisiniz bende uygulamaya çalışıyim su gobegim gitsin yaa :( daha adet olmadım olunca etkisi olurmu ki acep

Ben şimdi mekige başladım canim hergün 50 mekik cekiyorum bakalim ise yarayacak mi

Kızlar herkes madensuyu yoqurtve limonun çok güzel zayiflattqni yazmış ise yarar mi ki sabah ilk su limon aksam yatmadan önce de yoqurtadensuyu EE limonu karıştırıp icilecekmis biri 15kilo werdim baqrsaklari calistiriyo göbek yaqini eritiyo falan yazmış

Bende tam bir obur oldum :( Hamile kalmadan önce 50 kiloydum. Doğma giderken 70 kilo oldum şuanda 67 kiloyum ve kocaman bir göbişim var gitmek istemeyen :(

TE="Keti34, post: 47305541, member: 553064"]Bende tam bir obur oldum :KK43: Hamile kalmadan önce 50 kiloydum. Doğma giderken 70 kilo oldum şuanda 67 kiloyum ve kocaman bir göbişim var gitmek istemeyen :KK43:[/QUOTE]

Doğum yapali ne kadar oldu tatlım

Doğum yapalı 5 buçuk ay oldu doğuma 79la girdim şimdi 67 68im evdeyim yiyorum halime çok üzülüyorum

Ben henüz doğurmadım 38.haftamdayım 11 kilo aldım suan 73 kiloyum bende dogurur dogurmaz vermek istiyorum fazlalıkları :KK51:inş emzirirken ve doğumda çogu gider :21:

Konu aktif mi bileedim ama 54 ile hamile kaldim 82 ile doguma girdim. 16 kilo verebildim bes ayda 66 da kaldim yardim. Kizim 11 aylik emziriyorum halime uzuluyorum :()

Konu aktif mi bileedim ama 54 ile hamile kaldim 82 ile doguma girdim. 16 kilo verebildim bes ayda 66 da kaldim yardim. Kizim 11 aylik emziriyorum halime uzuluyorum :KK43:)
Aktif tatlim aktif.. bende 68lerdeyim hedef 55.. bide cuma zayiflama 2.takimda yarisiyorum cok motive ediyo. Emziriyosun demi canim

Back
X