Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Aktif tatlim aktif.. bende 68lerdeyim hedef 55.. bide cuma zayiflama 2.takimda yarisiyorum cok motive ediyo. Emziriyosun demi canim

Evet emziriyorum tarcinli yesil cay iciyorum ve sabah kahvaltidan aksam yemeginden sonra spor apiyorum. Sıkılasma var ama eksilme yok. Grup derken?

Evet emziriyorum tarcinli yesil cay iciyorum ve sabah kahvaltidan aksam yemeginden sonra spor apiyorum. Sıkılasma var ama eksilme yok. Grup derken?
Canim cuma zayiflama yarismasi diye bi yarisma buldum kadinlar kulübü internette uye oldum iyi ki olmusum yarisiyoruz menu paylasiyoruz.. burasi da cok guzel emzirirken birbirimize destek oluyoruz fikirler veriyoruz

Karisik geldi bana biraz
:)) özetle toplam 11 takım kendi arasinda yarisiyo ve her hafta cuma günü kilo bildirimi yapiliyo tatlim. Yapilan bildirimlere gore 1. 2. 3. Diye siralama yapiliyo takimlar arasi.. hedef kilosuna ulaşan mezun oluyo hatta karne aliyo basardigi icin..bide bireyselde en cok kim kilo vermisse o hafta sırrıni paylasiyo

merhaba arkadaşlar. ben de 8 aralıkta doğum yaptım 50 kilo ile hamile kalıp 66 kilo ile doğuma girdim.doğumda 4 kilo gitti:KK43: doğumdan sonraki bir hafta içinde 2 kilo daha gitti. şimdi 57,5 kiloyum. yaklaşık 4,5 ay geçmesine rağmen kilolar yerinde duruyor. kısa zamanda eski kilosuna dönenlere imreniyorum.bu kilolar hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor. halen 5 aylık hamile gibi göbeğim var.kalcak diye korkuyorum.ben günde 40 mekik, 5-10 dk eliptik bisiklet ile spora başladım.daha fazlasını yapamıyorum çünkü sütüm azalacak diye korkuyorum...yarından itibaren ekmeği azaltacağım,tuz ve şekeri de...
Merhaba acaba Doğumdan nekadar süre sonra eliptık bisiklet kullanmaya başladınız

Back
X