Emzirirken lustral lutfen cevap

Buradaki üyelere doktorlardan çok guvenmenizin özel bir nedeni var mı?
Doktor bebeğinizin düşmanı mi ? Neden ona zarar vermek istesin?

Buradaki üyelere doktorlardan çok guvenmenizin özel bir nedeni var mı?
Doktor bebeğinizin düşmanı mi ? Neden ona zarar vermek istesin?
Doktorlar 2 ye ayrilmis durumdalar zaten endise bozuklugim var yani oyuzden de endise ediyorum. Bir doktor aksamlari atarax icebilirsin dedi. Icini okudum asla emzirirken içmeyin diyor. Kafam karıştı yani.

Doktorlar 2 ye ayrilmis durumdalar zaten endise bozuklugim var yani oyuzden de endise ediyorum. Bir doktor aksamlari atarax icebilirsin dedi. Icini okudum asla emzirirken içmeyin diyor. Kafam karıştı yani.
Hanimefendi okuyarak olmaz .
Sizi gören doktor kim ise onun kararı geçerlidir .
Internette şu ilacı alsam bir şey olurmu araştırması yapılmaz . Hekimlik böyle kolay olsa neden insanlar okusun ? Google doktroluk yapardı hepimize.

Kizlar 2 aylik bebegim var, 7 senelik anksiyete hastasiyim, 1 senedir iyiydim ancak dogimdan sonra cok artti. Uyku uyuyamiyorum takintilarfan. Bebegimi cok seviyorum 2 doktor lustral 25 verdi anne sutune yok denecek kadar az geciyor dedi ama cok endiseliyim bebegime zarar verir diye. Neolur kullanan varsa cevap yazsin
Ben de bebeğim 3 aylıkken başlamak zorundadır kalmıştım, kullanmanı tavsiye ederim.... anksiyeten tedavi edilmezse bebeğin daha çok etkilenir..

Atarax iç diyen doktora değil diğerine git

Bebeginize mama verin. Siz sağlıklı olduğunuz sürece bebeginize sağlıklı bir ortam saglarsiniz. Geçmiş olsun

Back
X