Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarisini icecegim cnm selectra da ayni zaten bildigim kadariylaLustral 25 yok ki spectra mi
Doktorlar 2 ye ayrilmis durumdalar zaten endise bozuklugim var yani oyuzden de endise ediyorum. Bir doktor aksamlari atarax icebilirsin dedi. Icini okudum asla emzirirken içmeyin diyor. Kafam karıştı yani.Buradaki üyelere doktorlardan çok guvenmenizin özel bir nedeni var mı?
Doktor bebeğinizin düşmanı mi ? Neden ona zarar vermek istesin?
Ilac sutunuzde azalmaya neden oldumu peki ?Bende içiyorum altı aylıktan beri 50 Gr liste şimdi bebişim 21 aylık sıkıntı yok ilk cocugumdada hamileykene icmistim sikinti olmadı sukur
Hanimefendi okuyarak olmaz .Doktorlar 2 ye ayrilmis durumdalar zaten endise bozuklugim var yani oyuzden de endise ediyorum. Bir doktor aksamlari atarax icebilirsin dedi. Icini okudum asla emzirirken içmeyin diyor. Kafam karıştı yani.
Ben de bebeğim 3 aylıkken başlamak zorundadır kalmıştım, kullanmanı tavsiye ederim.... anksiyeten tedavi edilmezse bebeğin daha çok etkilenir..Kizlar 2 aylik bebegim var, 7 senelik anksiyete hastasiyim, 1 senedir iyiydim ancak dogimdan sonra cok artti. Uyku uyuyamiyorum takintilarfan. Bebegimi cok seviyorum 2 doktor lustral 25 verdi anne sutune yok denecek kadar az geciyor dedi ama cok endiseliyim bebegime zarar verir diye. Neolur kullanan varsa cevap yazsin
50 lik 2 ye bölünerek kullanılıyor, yada selectra 25 likLustral 25 yok ki spectra mi
Atarax iç diyen doktora değil diğerine gitDoktorlar 2 ye ayrilmis durumdalar zaten endise bozuklugim var yani oyuzden de endise ediyorum. Bir doktor aksamlari atarax icebilirsin dedi. Icini okudum asla emzirirken içmeyin diyor. Kafam karıştı yani.
Canim sutune etki ettimi ?Ben de bebeğim 3 aylıkken başlamak zorundadır kalmıştım, kullanmanı tavsiye ederim.... anksiyeten tedavi edilmezse bebeğin daha çok etkilenir..
Bunu anlamanın yolu nedir, 15 yıllık hemşire olarak soruyorumCanim sutune etki ettimi ?
Sutunuz azaldi mi demek istedimBunu anlamanın yolu nedir, 15 yıllık hemşire olarak soruyorum
Sutunuz azaldi mi demek istedimBunu anlamanın yolu nedir, 15 yıllık hemşire olarak soruyorum
OlmadıIlac sutunuzde azalmaya neden oldumu peki ?
Sütüm hep azdı, ilaçtan sonra değişen bir durum olmadıSutunuz azaldi mi demek istedim
Selectra yazacağıma spectra yazmışım50 lik 2 ye bölünerek kullanılıyor, yada selectra 25 lik