• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken nasıl kilo verebilirim?

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448
Bebegm 5bck aylik.
Git gide kilo aliyorummm. Napmaliym. Ymk cokyemem ama kola meyve suyu vazgecilmezm ya. Offf napmam gerek

Bebegm 5bck aylik.
Git gide kilo aliyorummm. Napmaliym. Ymk cokyemem ama kola meyve suyu vazgecilmezm ya. Offf napmam gerek

benim bebeğim de 9 aylık ama ben de hamileyken olduğum kiloma geri döndüm ve bu gidişat kötü ben kolayı hamileyken bıraktım aramıyorum bi daha ama çok yiyorum süt olsun diye sütüm az çünkü ama bu sefer de kilo alıyorum nolacak halim hiç bilmiyorum hamile olmadan önce sigara içiyordum kilo için illa sigara mı içmek lazım anlamadım ki

Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır.Bilginize..

benim bebeğim de 9 aylık ama ben de hamileyken olduğum kiloma geri döndüm ve bu gidişat kötü ben kolayı hamileyken bıraktım aramıyorum bi daha ama çok yiyorum süt olsun diye sütüm az çünkü ama bu sefer de kilo alıyorum nolacak halim hiç bilmiyorum hamile olmadan önce sigara içiyordum kilo için illa sigara mı içmek lazım anlamadım ki

Cok sut olsun diye cok yemen sart degil ki.
Coook suuu iç.

Emin ol benden daha çok su içenyoktur. 3litreden fazla içiyorum hergün

Emin ol benden daha çok su içenyoktur. 3litreden fazla içiyorum hergün

Eeee o zmn abartili yemene grek yok ki...
Dunden bu yanaa dkkt edyrm yediklerme emin ol mide sislgm gttii zayiflicaam yaa..
Sendekararli olursan kilo verebilrsn.

Back
X