emzirirken saç dökülmesi

canım ben bebeğimi emziremedim ama saçlarım çok dökülüyor. senınle hemn hemen aynı zamnda doğum yapmışız çünkü benım bebişimde 3.5 aylık .
doğumdan sonra doktorum elevit ve maltofer isimli ilaçlarımı 3 ay almamı söyledi ben gebeliğimde bu ilaçlardan çok tiksinmiştim içemedim. 1 hafta kullandım bıraktım .
şimdi saçlarım okadar çok dökülüyorki anlatamam çok yoğun saçlarımı kısada kestirdim ama yinede dökülüyor ilaçlara yenıden basladım çok üzülüyorum evde saç topluyorum. vücudumuz vitamınsız kaldığı içinde olabilir. . .

bende 5,5 ay önce doğum yaptım bendede çook dökülüyordu ben banyodan sonra lavantanın suyunu saç diplerime yediriyorum yarım saat sonrada duruluyorum haftada 1 kez bana biraz iyi geldi tavsiye ederim

:)) ben oda oda gezip elimde sarjlı süpürge ile saç avı yapıyorum. aynen bende tiksindim.

sampuanla va olucak bişi değil öyle olsaydı ben 1 yıldır bioxcin kulanıyorum.

tek ilave vitamin takviyesi doktorum özellikle dedi 3 ay kullan diye ahhh ahhh..... elevitten hamileiken tiksinmiştim içemedim.

al benden de o kadar aman yarabbim ne kadar çok saçım döküldü gittim kestirdim ama durmadı hala yine döküldü klozet tıkanma noktasına geldi banyo tıkandı ) şaka yapıyorum ama biraz daha devam etseydi kesin tıkanırdı.. hiç bişi yapmadım valla kendi kendine dökülmeme kararı aldılar bende kabul ettim..

bunun hic bir caresi yok aslinda cok dokuluyor gibi gozukuyor ama hamileyken saclari kadinlarin hic dokulmes o yuzden o dokulmeyen saclar bir anda dokulunce goze batiyor bende de olmustu kel kalicam sanmistim ama sonra duzeliyor endiselenmeyinnn

hanımlar kansızlık ,bazı vitaminlerin eksikliği,bazı minerallerin eksikliğide saç dökülmesi yapar.o yüzden kanınıza baktırın ve doktorun önerdiği vitamini kullanmaya çalışın.
bebek büyüttünüz içinizde,doğum yaptınız,düzenli beslenemiyorsunuz,stresiniz var,ayrıca süt üretiyorsunuz.vücut nasıl dayansın buna biyerden fire veriyor.siz vitamine başlayın bence

ben de lavanta çayını saçım için kullandım.Birde elseve nin şampuanını kullanmaya başladım.Dökülmeler azaldı

bende 4 ay önce doğum yaptım. hamileliğimde tek dal saçım dökülemezdi. bebeğim 3 aylık oldu.. dökülmeye başladı.. banyoya girmeye korkuyorum.. önce saçımı yıkayıp topluyorum sıkıca sonra yarım saat saçtan arınmaya çalışıyorum. hormonlardan kaynaklanıyor galiba.. bi an önce bitse keşke dua ediyorum

aynı dert bendede var benım bebıs 5 aylık son 1 aydır cok yogunlastı ben hamılelık donemınde elevıt kullandım hatta suan bıle kullanıyorum hıc bı ıse yaramadı

3.5 ay önce doğum yaptım.emziriyorum.saçlarım dökülüyor.ne yapabilirim
CNM BEBEGINI EMİZDIRIYORSEN SAÇLARIN ÇOK DOKULUR EMIZDIRME DONEMI BİTİNCE DURUYOR DOKULMESI MERAK ETME DAHADA GUR OLACAK SONRA BENDE OYLE OLUYOR HOŞÇAKAL

Benimde çok dökülüyor sabah kalkıyorum yatak saç dolu banyoda ağlayasım geliyor benim bebeğim şimdi 4.5 aylık, emzirdikçe dökülürse saç kalmayacak heralde(((((((((((

3.5 ay önce doğum yaptım.emziriyorum.saçlarım dökülüyor.ne yapabilirim?

doğum sonrası saç dökülme için malesef hiçbirşey yapılamıyo bende çok sıkıntı çektim bu konuda saçlarımı tarayamaz ve salamaz haldeydim ama kendiliğinden dökülmesi duruyo.şimdi yok böyle bi sorunum.
sende sabırla bekle canım düzelcek merak etme.

arkadaşlar üzülmeyin bu geçici bir durum bende yaşadım kel kalcam bu gidişle deyip duruyodum...ama geçti.

hormonlar işte.

arkadaşlar benimde 3.5 aylık bebeğim var saçlarım hamilelik süresince hiç dökülmedi tam tersi dökülmesi durdu ve saçlarım gürleşti ama şimdi saçlarım çok fazla dökülüyor banyoya girince sinirlerim bozuluyor elevit ve ferro sanol vermişti doktorum hamileyken ikisini bir alsam acaba bi sorun olurmu bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.:18::18:

al bendende o kadar her tarafta saçlarımı görüyorum.benimde 6 aylık bebeğim var hala dökülüyor.bende bugün bioblas şampuan aldım.umarım işe yarar

Yok tatlım işe yaramıyor benim kız 3 aylık bioblas kullanıyorum kafamda saç kalmayacak üstelik deli gibi yiyorum en düşük kilomdan bu yana 6 kilo aldım.

Doğum öncesi emzirme dönemi ve emzirmeyi kestikten sonrada bir müddet saç dökülüyor hemen herkesde aynı problem var.kızım 1 yaşına geldi saçlarım anca kendni toparladı üstelik hamileliğim boyunca ve ilk 6 ay boyatmamama rağmen.Takma kafan oda geçecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…