• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken şehir dışına gitmek

cruela209

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
180
181
53
35
Herkese merhaba ,
3.5 aylık bir bebeğim var sadece anne sütü alıyor henüz mama vermedim hiç.Mart ayının sonunda zorunlu olarak 4-5 gün şehir dışına çıkmam gerekiyor.Anneme bırakacağım.Buzlukta dondurduğum sütlerim mevcut bebeğim sıkıntı yaşamayacaktır ama ben ne yapacağım bilemiyorum.Göğsüm şiştikçe sağmam gerekecek.
Bu süreçte bebeğinden benim gibi uzak kalanlar oldu mu neler yaptınız ne tavsiye edersiniz ?

Herkese merhaba ,
3.5 aylık bir bebeğim var sadece anne sütü alıyor henüz mama vermedim hiç.Mart ayının sonunda zorunlu olarak 4-5 gün şehir dışına çıkmam gerekiyor.Anneme bırakacağım.Buzlukta dondurduğum sütlerim mevcut bebeğim sıkıntı yaşamayacaktır ama ben ne yapacağım bilemiyorum.Göğsüm şiştikçe sağmam gerekecek.
Bu süreçte bebeğinden benim gibi uzak kalanlar oldu mu neler yaptınız ne tavsiye edersiniz ?

Sagdiginiz Sütü biberon ile vermesin anneniz. Metal çay kaşığını dilinin ucuna koyacak, bebek meme emiyor gibi içecek. Biberon bu kadar uzun sure ayrilikta meme reddi yapabilir.

Herkese merhaba ,
Muhtemelen goguslerinizden sut akacaktir. 4-5 gun emen bebek icin cok uzun bir sure, yaninizda goturme sansiniz yok mu

Back
X