hamileliğim süresince hiç sigara içmedim doğumdan sonrada 1 ay ama son 10 gündür tek tük içmeye başladım. çok diil ama günde 5-6 tane içiyorum. her defasında elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalıyorum
kimi süte geçmez diyor kimide geçer diyor vicdanıma sorarsam hiç rahat diil ama bebek bakımı çok zor ve stresliymiş kendime birtek sigara içerken zaman ayırabiliyorum.
sütten bebeğe geçermi nikotin geçmezmii???
arkadaşım bende sigara kullanıyodum hamileliğim boyuncada kullanmadım.. şimdi arkadaş toplantılarında görünce benim de çok cenım çekiyor.. hatta ilk sıralar içemediğimde hayat anlamsız. gelmişti iöçmeyenler bilmez ve şaşırır eminim sözüme.. ama yinede içmiyorum.. içmeyi de düşünmüyorum.. çünkü bana hiç bi kuvvet bıraktıramıoyodu taki bebeğimin olucanı duyana kadar.. şimsdide diyorumki kendikendime" 9 ay içmedin demkkşi içmeyebiliyorsun hatyatının büyük bi bölümünü kaplamıyomuş.. en azından bebkten sonra kaplamıyor :)) bana kalırsa sende öle düşün 9 ay emeklerin boşa gitmesinn bak ben içmiyorum ama canım çekmiyor değil.. birbirimize destek olalım ve içmeyelimm.
şun a gelince sigaradaki tütün, nikotin olduğu gibi geçiyor.. interneeten çok araştırdım.. ablam da doktor o da söylüyor.. en azından emzirme süresince emme derim sana canın çok sigara istediğinde bebişin yüzüne bak ve onu o küçücük haliyle sigara içiyor olarak gör ... bak nasıl canın acicak ve belki yani umarım o an sigara içme isteğin gidecek.. bu arada bende nisan annesiyim
inşallah güzel cevaplarını alırım burdan..
not: o meret de nasıl bişeyse tadı unutulmuyor :))))
bulgur yapıyormuş canım bezelye v.s o tip yiyecekler
amaaaan pek zormuş be
allah yardımcımız olsun walla
sütten bebeğe geçermi nikotin geçmezmii???
ben şahsen doktorun ağzından duydum geçmez kelimesini sadece süt kanallarında tıkanmaya yol açıp sütün azalmasına sebep oluyormuş.sonuçta sigara ciğerlere gidiyo midemize girip kana karışmıyo
ben şahsen doktorun ağzından duydum geçmez kelimesini sadece süt kanallarında tıkanmaya yol açıp sütün azalmasına sebep oluyormuş.sonuçta sigara ciğerlere gidiyo midemize girip kana karışmıyo
ilahi canım ya. sonuçta vücudumuzda biriken kirli kan kalbe ordan akciğere gidiyor. akciğerdeki temiz kan da kalbe gidip ordan vücuda pompalanıyor. eeee akciğerler temiz olmazsa ne olacak sen düşün gerisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?