- 9 Haziran 2014
- 1.172
- 436
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etmeyin emzirme döneminden sonra eski düzenine dönüyor dikat edin sarkmasın
Göğsünden süt çekilince küçülürler canım ama tabi eskisi gibi diri olmuyor, birazda olsa sarkma oluyor.Bide büyüdüğü için çatlak olabiliyor sıksık nemlendir susam yağı ile masaj yap emzirmediğin zamanlardaSlm kızlar 7 aylik bi oglum var emiyo sükr ama göguslerim öncedn 85 ken suan 95 bedn oldu sarktı kendimi çok kötü hssediyorum acaba emmeyi biraknca eski haline dönermı ufalr mı tecrbelilerdn yardm beklyorum yada bu dönem içnde yapmam gereken püf noktalar varmı
göğüsleriniz emzirdiğiniz için iri olması normal, süt azaldıkça küçülüyor tabiki de fakat emzirmemiş bir bayana kıyasla dikliği yok oluyor. ehh biraz sarkıyor haliyle... ama bunu toparlamak ta sizin elinizde nihayetinde, spor yaparsanız biraz toparlanabiliyor.Slm kızlar 7 aylik bi oglum var emiyo sükr ama göguslerim öncedn 85 ken suan 95 bedn oldu sarktı kendimi çok kötü hssediyorum acaba emmeyi biraknca eski haline dönermı ufalr mı tecrbelilerdn yardm beklyorum yada bu dönem içnde yapmam gereken püf noktalar varmı
Slm kızlar 7 aylik bi oglum var emiyo sükr ama göguslerim öncedn 85 ken suan 95 bedn oldu sarktı kendimi çok kötü hssediyorum acaba emmeyi biraknca eski haline dönermı ufalr mı tecrbelilerdn yardm beklyorum yada bu dönem içnde yapmam gereken püf noktalar varmı
Merak etme donuyor. Ben emzirmeyi yeni birakinca demistim. Artik sarkti duzelmez diye. ama sonra zamanla toparlaniyor. Ilk emzirmeyi birakinca bir gevseklik olusuyor ama sonra doku sertlesiyor toplarliyor kendini.
Ay içime su serptin canım ya biraz bile küçlse toplasa yeter bana
Merak etme canim toparlaniyor. Dedigim gibi ilk emzirmeyi birakinca sanki ici bosalmis gibi oluyor bir gevsek oluyor ama zamanla yine doku toparladi kendini ben 6-9 ay kadar emzirdim bebegimi.
Tabi sunuda belirteyim 3 yasina kadar emziren hanimlar var o kadar uzun sure emzirincede kendini toparlar mi bilmiyorum.