• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziriyorum kilo sorunu ve sanirim esim

evremmstf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
396
135
33
merhaba arkadaslar 6 aylik oglum var ve emziriyorum 77 kiloyum ve kilo vermek istiyorum sanirim esimde rahatsiz bu durumdan belli etmiyo dile getirmiyo ama sanki rahatsiz gibi geliyo bana neler yapmam lazim cok da asiri yiyen biri degilim cok takiyorum artik kilomu caresiz hissediyorum emzirdigim icin :-(

merhaba arkadaslar 6 aylik oglum var ve emziriyorum 77 kiloyum ve kilo vermek istiyorum sanirim esimde rahatsiz bu durumdan belli etmiyo dile getirmiyo ama sanki rahatsiz gibi geliyo bana neler yapmam lazim cok da asiri yiyen biri degilim cok takiyorum artik kilomu caresiz hissediyorum emzirdigim icin :-:-)-(
aynı konuyu iki kere açmışsınız yasak yanlışlıkla oldu sanırım

Canım kiloyu kafaya takıp sütünden olma. Sen emzirmeye devam ederken süper kilo verebilirsiniz diyetisyene git yada karatay diyeti, dukan diyeti güç 2 yaparak da verebilirsin.bu diğerleri bi araştır.yağdan veriyorsun kardan vermeden sağlıklı şekilde zayıf la ya bilirsin.

Böyle kocaların ağzının ortasına kürekle vurmak geliyor içimden yeminle...

Canım kiloyu kafaya takıp sütünden olma. Sen emzirmeye devam ederken süper kilo verebilirsiniz diyetisyene git yada karatay diyeti, dukan diyeti güç 2 yaparak da verebilirsin.bu diğerleri bi araştır.yağdan veriyorsun kardan vermeden sağlıklı şekilde zayıf la ya bilirsin.
sutumde sikinti yok yetiyo tesekkur ederim karatay diyetini arastircam

Ben de aynı hatayı yaptım. Emziremedim ama bir sene sağıp verdim. Sütüm azalmasın diyede bir sürü şey yedim. Eltim sadece bol su ve sulu gıda tüketti. Hem kilo verdi hemde sütü bol oldu. Emzirmek kolay kilo vermeni sağlar yeter ki emziriyorum diye yiyeceğe abanma.

Back
X