Emziriyorum ve dişim ağrıyor

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
emziryorum dişim ağrıyor sanırım dolgu dişimde sorun var . Bunu yaşayan var mı ? Dişleri sağlamlaştırmak ıcın süt ve yoğurt mu yenmeli

Allah kolaylık versin inanın hiçbir bilgim yok fakat bende sizden istifade etmek istiyorum 5 haftalığa girecem hamileliğimde ve 3 gün önce dolgum kırıldı ve sürekli dilim takılıyor rahatsız oluyorum ve dolgumun olduğu diş çok vasat sizde gebelik geçirdiniz ne yapmamı önerirsiniz?

Disciye gidip yaptirin dislerinizi. Sonra dahakotu oluyo. Kizim23 aylik hala emziriyorum. Ne cektim dislerden. En son gidip yaptirdimda kurtuldum.
Kac aylik bebeginiz?
Dis curuduyse bi kere ne yesende fayda etmez

bende emziriyorum ve yakin zamanda iki disim cekildi birtane de kanal tedavisi yapildi cok sukur kurtuldum agrilardan.
dis cekiminde doktorum uyusmasi icin igne yapti. kanal tedavisinde igne yapmadi sadece fis fis yapti uyusmasi icin.dolguyu temizledi tekrar dolgu yapti aci duymadim.
iki doktorumda emzirebilecegimi bisey olmaz dediler annelik iste korka korka emzirdim cok sukur biseyde olmadi.onlara sorarsin zaten.gecmis olsun.ben yine bi kac saat sonra emzirdim.bol su icip tuvalete gittim.

Son düzenleme:
Geçenlerde benim de daha önce dolgu yapılmış olan bi dişim ağrıdı. Ağrı giderek şiddetlendi bikaç gün içinde. Doktor diş kökü iltihaplanmış dedi. Antibiyotik verdi bi hafta kullandım. Sonra dolguyu çıkartıp kanal tedavisi yaptı. Ve tekrar dolgı yaptı. Dişi kurtarmış olduk. Beklersen dişini kaybedebilirsin. Ama senin durumunda anti iyotik kullanamazsın. O ağrı eğer iltihaptansa geçmiyor aksine artıyor.

Disciye gidin ihmal etmeyin. İltihap varsa antibiyotik verirse emzirmeye engel olmaz. Eğer korkunuz buysa.

Geçenlerde benim de daha önce dolgu yapılmış olan bi dişim ağrıdı. Ağrı giderek şiddetlendi bikaç gün içinde. Doktor diş kökü iltihaplanmış dedi. Antibiyotik verdi bi hafta kullandım. Sonra dolguyu çıkartıp kanal tedavisi yaptı. Ve tekrar dolgı yaptı. Dişi kurtarmış olduk. Beklersen dişini kaybedebilirsin. Ama senin durumunda anti iyotik kullanamazsın. O ağrı eğer iltihaptansa geçmiyor aksine artıyor.
Hafif antibiyotiklerden verebiliyolar. Hamileliktr verdikleri gibi

emziryorum dişim ağrıyor sanırım dolgu dişimde sorun var . Bunu yaşayan var mı ? Dişleri sağlamlaştırmak ıcın süt ve yoğurt mu yenmeli

valla hamile kaldiginiz andan itibaren yeterli kalsiyum ve D vitamini alamazsaniz boyle sorunlar ortaya cikabilir cunku bebek sizin rezervlerden tuketir bu durumda. Doktorunuzun sizi uyramasi lazimdi. Sadece sut yogurt ise yaramiyor D vitamini de lazim yoksa vucutta tutulmuyor ise yaramiyor yani hergun en az 15-20 dak yuzunu kollariniz ayaklariniz en azindan gunes gormesi gerek.

Diş ağrısını karanfil yağı dindiriyor, ilaç içilemediği zamanlar için çok iyi. Ama emzirmek, annelik bu konuda bilgim yok malesef :S

Disciye gidip yaptirin dislerinizi. Sonra dahakotu oluyo. Kizim23 aylik hala emziriyorum. Ne cektim dislerden. En son gidip yaptirdimda kurtuldum.
Kac aylik bebeginiz?
Dis curuduyse bi kere ne yesende fayda etmez
Ya hamileyken ben bşr diş aldırdım Ağrı'sından duramadım artık morfin bile fayda etmedı acıdı cok . Korkuyorum dişçiye gitmeye şimdi gene morfin fayda etmez se dıye . Dolgu dişim agrıyor sanki zaten bır ıkı dolgu Ya ihtycm var aslında gitmem gerekıyor . :( napıcam ben Ya . Bol bol süt yoğurt yemek lazım

Allah kolaylık versin inanın hiçbir bilgim yok fakat bende sizden istifade etmek istiyorum 5 haftalığa girecem hamileliğimde ve 3 gün önce dolgum kırıldı ve sürekli dilim takılıyor rahatsız oluyorum ve dolgumun olduğu diş çok vasat sizde gebelik geçirdiniz ne yapmamı önerirsiniz?
Gecen yıl hamileyken aldırırdım bir dişimi cok agrıdı doktor bısey olmaz dedı zaten . Korktuğun için gıdemıyorum doktora bu arada afrıkada yaşıyorum

Ya hamileyken ben bşr diş aldırdım Ağrı'sından duramadım artık morfin bile fayda etmedı acıdı cok . Korkuyorum dişçiye gitmeye şimdi gene morfin fayda etmez se dıye . Dolgu dişim agrıyor sanki zaten bır ıkı dolgu Ya ihtycm var aslında gitmem gerekıyor . :KK43: napıcam ben Ya . Bol bol süt yoğurt yemek lazım
ayni seyi yasadim. 8 aylik hamileyken dayanamaz halegeldim. Disciler eken dogum olur diye cekmek istemediler. En ozel bi hastanenin dis bolumune oranin kadin dogumcusuyla girdim. 5 kez igne vurdular yinede uyusmadi. Esim bi omzumdan kadin dogumcu bi omzumdan bastirdi. Discidezorla disi cekti. Aciya aciya.Dogumum bile dahakolaydi dusun artik. Bi yandanda kendimi kasmamaya calisiyorum. Erken dogum olursa diye.
Disim cekilince arkama bile bakmadan aglayarak ciktim disciden.
Kizim 17 aylik falandi tekrar dayanamayacak hale gelince aglaya aglaya gittim. Amakorktugum gibi olmadi. 4 kez gittim sanirim kanal dolgu falan tum dislerim yapildi. Inan aylarca bosuna cekmisim o agriyi. Hamilelikteki gibi uyusmama durumu olmadi hic.
Suan kizim 23 aylik hala emziriyorum. Yapilan dislerimden biri apse yapti. Gitcem hemen.
Ne kadar gec gidersen o kadar kotuye gidecek disin. Beslenmenle fircalamanla cok alakasi yok bu saatten sonra. Curugun temizlenmesi lazim ki yayilmasin.
Kendine eziyet etme. Cesaretini topla git mutlaka

Back
X