kızlar doğuma az kaldı,doğum kışın olacağı için emzirirken belimi üşütmemek için emzirme atleti almak istiyorum ama düzgün bişey bulamadım,küçük bi şehirdeyiz netten alcam mecbur,hem sütyen hem atlet gibi olanlardan alan varsa kızlar markasını,modelini verirseniz netten alırım bende,fikirlerinizi bekliyorumm kızlar
ben bundan aldım, indirimde 13e almıştım. şimdi 26 tl. ama çok memnunum. daha doğurmadım ama denemek için giymiştim, çıkaramadım, kirlendi resmen üstümde. rahattı. markası grisi
saol cnm hemen inceliyorum,ben bi tane aldım ondanda göğüs ucu çok belli oluyo,evde bile giyerken rahat edemez insan onla ki gezmeye falan giderken hiç giyilmez,senin önerdiğin model kullandığına göre öyle değil sanırım
Benim doğuma da 4 hafta kaldı. Sizi bilmem de ben çok bunalyorum bu soğukta bile. İşyerinde evde sürekli camları açıyorum. Tenimde pamuklu olmayan çamaşırlarda daha da bir bunalıyor. Bence markası önemli değil ama ne alırsanız alın pamuklu alın. %100 olmasa da %95 pamuklu olanlar var. e-bebekte de vardı sanırım.
ben bundan aldım, indirimde 13e almıştım. şimdi 26 tl. ama çok memnunum. daha doğurmadım ama denemek için giymiştim, çıkaramadım, kirlendi resmen üstümde. rahattı. markası grisi
bende blackspade aldım emzirme atleti daha kullanmadım ama kullanışlı olduğu belli.35 tlye aldım göğüs altında lastiği var o çok hoşuma gitti.xl bedenini aldım şuanda 68 kiloyum ona göre bi fikir olur sanada canım:)
bende blackspade aldım emzirme atleti daha kullanmadım ama kullanışlı olduğu belli.35 tlye aldım göğüs altında lastiği var o çok hoşuma gitti.xl bedenini aldım şuanda 68 kiloyum ona göre bi fikir olur sanada canım:)
bende aldım aynısından 2 tane ve çok kullanışlı sadece göğüs ucu belli oluyor ama göğüs pedi bu açığı kapatıyor tavsiye ediyorum çünk sütyene hiç gerek kalmadı. emzirme sütyenlerinide ben jiç kullanamadım çünkü üstüne atlet giymek gerekiyor oda epey bi zor oluyor emzirirken. 3 tanede günlük kullanım için manken markalı emzirme atleti aldım onlarda fena değil ama diğeri kadar toplamıyor göğüsleri.
bende 2 sene önce internetten almıştım 2 tane
biri göğüs ölçümle aynıydı, diğeri 1 beden büyüktü
göğüs numaramla aynı olanı hiç giyemedim, çok sıktı
büyük olanı giydim devamlı, çok rahat ettim
çok kullanışlı oluyolar
ama dediğim gibi büyük beden al
çünkü göğüsler şiş oluyo