- 25 Haziran 2015
- 19
- 4
- 33
- Konu Sahibi Gulunannesi
kızlar bana aciil emzirme diyet listesi lazım yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirirken kilo vermek için yapabileceğim bir diyet yani:) çok açıklayıcı olmamış doğruemzirme diyeti derken neyi kastediyorsunuz? anlamadım
itimat etmek etmemek elbet elinizde fakat benim bazı sağlık sorunlarım var ve onun kürleri sayesinde geçiyor..E verilen kilolar ile toksinler bebeğe mı geçti o zaman. Bütün doğum yapan kadınlar kilo verir. Üzerinize alınmayın ama ben o adamı sevmiyorum ve dediklerine itimat etmiyorum zaten
164 cm boyEmzirme döneminde kilo vermek için diyetisyene gidip bir liste aldım , uyguladım ve kiloda verdim. Ama diyet listesi kişiye özel birşey değil mi? Aynı sonucu alabilmeniz için yaklaşık olarak aynı boy ve kiloda olmak gerekmez mi? Yaş faktörü vs de var tabii :) Boyunuz kilonuz nedir?
boy kilo çokda fazla değil. netice de doğumdan çıkmışsınız. klasik kurallar un ve şekerden uzak duruyoruz. tuz kilo aldırmaz ama fazlası ödem yaptığı için şişirir bu yüzden tuzdan da uzak duruyoruz. olabildiğince meyveli sebzeli ve proteinli şeyler yiyin. öğünlerinizi yavaş yiyin. ekmek makarna pilav gibi besleyici özelliği çok olmayan şeylerden uzak durun. mesela sabahları 1 yumurta domates salatalık ve az yağlı ve az tuzlu peynirle kahvaltı yapın. öğlen 1 porsiyon sebze bol yoğut yeşillik tüketin. aynı şekilde akşamda et balık ne isterseniz ve bol yoğurt yeşillik. veya tam tersi öğlen et balık... akşama sebze...1
164 cm boy
75 kilo
boy kilo çokda fazla değil. netice de doğumdan çıkmışsınız. klasik kurallar un ve şekerden uzak duruyoruz. tuz kilo aldırmaz ama fazlası ödem yaptığı için şişirir bu yüzden tuzdan da uzak duruyoruz. olabildiğince meyveli sebzeli ve proteinli şeyler yiyin. öğünlerinizi yavaş yiyin. ekmek makarna pilav gibi besleyici özelliği çok olmayan şeylerden uzak durun. mesela sabahları 1 yumurta domates salatalık ve az yağlı ve az tuzlu peynirle kahvaltı yapın. öğlen 1 porsiyon sebze bol yoğut yeşillik tüketin. aynı şekilde akşamda et balık ne isterseniz ve bol yoğurt yeşillik. veya tam tersi öğlen et balık... akşama sebze...
emziriyormuşsunuz bol bol su için. unutmayın suyu az tüketip susadığımızda açlık hissedebiliyoruz. :) kilo bu alınır verilir. enerjiniz yüksek olsun bebişinizi daha iyi bakarsınız :)
kimyon :) bildiğim kadarıyla yoğurt peynir bu dönemde senin için önemli. emzirdiğin için. ama gaza en ii şey kimyon. bir araştır istersen. bol bol tüketebilirsin yemeklerinde. bebeğin ne kadarlık? 6 7 aylık falan sanırım. ?teşekkür ederim canım ama süt ürünleri bebeğimde gaz yapıyor bunun için önerin var mı